ΙΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΤΡΑ 2019

25-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε. ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/5/2019

Σε συνεργασία με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ) προχωρά η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Πάτρα 2019». Στο σχέδιο της συνεργασίας προβλέπεται ότι η ΕΡΔΥΠ στο πλαίσιο της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, αναλαμβάνει να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας με ασυρμάτους και να τους επανδρώσει με δικούς της εθελοντές. Με τον τρόπο αυτό, επικουρικά και μέσα σε ραδιοερασιτεχνικά πλαίσια, θα διευκολυνθεί η μετάδοση της πληροφορίας ανάμεσα στους χώρους διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων και το κέντρο Διοίκησης των Αγώνων.


ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΤΡΑ 2019 – Ε.Ρ.ΔΥ.Π

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΔΥΠ 24-5-2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σχέδιο συνεργασίας της Επιτροπής των Αγώνων με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου.

Η ΕΡΔΥΠ γενικά έχει αναλάβει εθελοντικά να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας με ασυρμάτους και να διευκολύνει την μετάδοση της πληροφορίας , όπου χρειαστεί , με τους χώρους διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων και το κέντρο Διοίκησης των αγώνων επικουρικά και μέσα σε Ραδιοερασιτεχνικά πλαίσια.

Με χαρά μας θα συμβάλουμε σε ένα τόσο όμορφο αθλητικό γεγονός όπως είναι οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες 2019 ώστε να διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία

Θα επανέλθουμε με πληρέστερη ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ

Κοντογούρης Αλέξανδρος SV3GKU


Αφήστε μια απάντηση