ΡΑΔΙΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

19/5/2019

H Ε.Ρ.ΔΥ.Π ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ στην 10η Ποδηλατική Βόλτα με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο»

Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 η Ράδιο-κάλυψη έγινε με τους: SV3ARF, SV3IDH, SV3RJT, SY3ADB, SY3AZH, SY1CVS /3

SV3ARF SY3ADB SV3IDH SY1CVS/3 SY3AZH SV3RJT

SY1CVS/3 SY3AZH SV3IDH SV3RJT SV3RJT/T SV3ARF
SY3ADB SY1CVS/3

——————————————————————————————————————–

ΑΓΩΝΑΣ ΔΟΛΙΧΟΣ 2019

Με επιτυχία η ραδιοκάλυψη του αγώνα Δόλιχος 2019

 Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (Ε.Ρ.ΔΥ.Π.) ανέλαβε την Ραδιοκάλυψη  και την μετάδοση των πληροφοριών του Διεθνούς Αγώνα Δρόμου ΔΟΛΙΧΟΣ 2019 το Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, στον οποίο συμμετείχαν αθλητές από όλο τον κόσμο. Από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 το βράδυ 14 εθελοντές ραδιοερασιτέχνες με έξι (6) οχήματα αποκατέστησαν επικοινωνία με απόλυτη επιτυχία σε επτά (7) ορεινούς Σταθμούς του Αγώνα (τομέας ευθύνης της Ε.Ρ.ΔΥ.Π.), όπου η επικοινωνία σε κανονικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολη, ακόμα και με κινητά τηλέφωνα, λόγω του είδους της επικοινωνίας και των θέσεων των Σταθμών.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης ευχαριστούν θερμά όλους τους συνάδελφους που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του στο όλο εγχείρημα.Panachaiko Trail

6/5/2018

Το Σάββατο 6 Μαΐου ο σύλλογος βοήθησε στη ραδιοκάλυψη του αγώνα Panachaiko Trail που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο καταφύγιο Ψάρθι, τα μέλη μας SV3 CYL, SY3 CNM, SV3 DVW, SV3 DVK και SV3 IEG κάλυψαν επικοινωνιακά τον αγώνα σε συνεργασία με άλλες εθελοντικές ομάδες.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

ΠΑΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 2018

Ο σύλλογος συμμετείχε στη ραδιοκάλυψη της 9ης ποδηλατικής βόλτας “Πάμε με ποδήλατο”, που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών την Κυριακή 6 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από το κτίριο της Πρυτανείας και τερμάτισαν στην πλατεία Γεωργίου. Μέλη του συλλόγου ανέλαβαν θέσεις οργάνωσης και επικοινωνίας (γραμματεία) αλλά και με μηχανοκίνητα μέσα συνέβαλαν στην ασφάλεια των συμμετεχόντων. Ο σύλλογος ευχαριστει θερμά τους συναδέλφους : SV3 ARF, SV3 QUD, SV3 RJT και SY3 ADB.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

RUN GREECE 2017

Η Ε.Ρ.Δυ.Π. ανέλαβε το επικοινωνιακό κομμάτι του γνωστού αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και στην πόλη μας. Την Κυριακή 8/10 τα μέλη του συλλόγου μας κάλυψαν με επιτυχία τον αγώνα και πέτυχαν την προβολή του στο ευρύ κοινό, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο μαζικούς αγώνες. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

ΡΑΔΙΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΖΕΥΖΗ RUN

1/10/2017

Την Κυριακή 1/10 μέλη του συλλόγου, ανέλαβαν τη ραδιοκάλυψη των αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. με την ονομασία “Ζεύξη Run”, που διοργανώνονται απο τον τοπικό σύλλογο του Αγίου Βασιλείου. Ο σύλλογος ευχαριστεί τους SV3CYL, SV3AXR, SV3IDH, SV3IDF, SV3IDB, SV3PGS, SY3ADB, SV3ARF, καθώς και τον Στάθη Γιαννιώτη για την προσφορά τους στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΙΧΟΣ 2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Συλλογος μας έλαβε μερος στην Ραδιοκάλυψη του δυσκολότερου αγώνα δρόμου Δελφοί- Αρχαία Ολυμπία απόσταση 255κμ μέσα απο τον ορεινό όγκο των νομών Αχαΐας-Ηλείας ,με την συμμετοχή 40 περίπου αθλητών όπου μόνο 15 τερμάτισαν .Οι συνάδελφοι που έλαβαν μερος ήταν οι εξής: sv3cylsv3qubsv3qudsv3rjtsv3iegsv3axrsy3adbsy3ahc και ο φίλοςΣΤΑΘΗΣ. Το Δ/Σ του συλλόγου τους ευχαριστεί όλους.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ

2/5/2017

Στις 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, αγώνας δρόμου προς τιμήν του Φάνη Τσιμιγκάτου. Ο Σύλλογος ανέλαβε την πλήρη ραδιοκάλυψη του αγώνα, με μηχανοκίνητα μέσα τα οποία συνόδευαν τους δρομείς σε όλο το μήκος της διαδρομής. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους SV3 CYL, IDH, IEG, AXR, IDB, QUB, QUD, RJT, ORE, PGS, ADB, AZH.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΙΧΟΣ 2016

ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ 255 χιλ
22 – 24 Απριλίου 2016

Ο Αγώνας δρόμου ΔΟΛΙΧΟΣ Δελφοί Ολυμπία διεξάγεται από τον σύλλογο ΟΛΥΜΙΙΟΙ .Συνδέει τους Δελφούς με την Αρχαία Ολυμπία μέσω της Γέφυρας Ρίου Αντίρριου και είναι ίσως ο δυσκολότερος αγώνας δρόμου μήκους 255 χιλ και διάρκειας 48 ορών .

Φέτος έλαβαν μέρος 37 αθλητές από διάφορες χώρες μεταξύ αυτών και δυο γυναίκες.

Από τους συμμετέχοντες τερμάτισαν 18. 
Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: http://www.doliho.gr/

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου για 4η συνεχή χρονιά έλαβε μερος στην Ραδιοκάλυψη του αγώνα. Με αρκετούς συναδέλφους των Ο.Ε.Α του συλλόγου μας επανδρώσαμε 7 σταθμούς τροφοδοσίας στα όρια του νομού Αχαΐας. Η συμβολή μας όσον αφορά την επικοινωνία μεταξύ των σταθμών λόγω ανύπαρκτης τηλεφωνικής επικοινωνίας ήταν σημαντική.
Σε όλους τους σταθμούς τροφοδοσίας έγινε εγκατάσταση σταθμών με (portbol) ενημερώνοντας τους σταθμούς για την ώρα άφιξης και αναχώρησης των αθλητών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επιτυχή έκβαση του αγώνα και την ασφαλή διέλευση και παρακολούθηση των αθλητών μεταξύ των σταθμών.

Το Δ/Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους που έλαβαν μερος στην Ραδιοκάλυψη του αγώνα και είναι οι εξής: SV3CYL-QUB-QUD-DVW-DVK-RJT-MSQ-QUY-IEG-ORX-SY3ADB-AZH.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Αφήστε μια απάντηση