Ανιχνευτικό εργαστήριο Ραδιοερασιτεχνισμού για εφήβους 15 έως 17 ετών οργάνωσε ο Σύλλογος της ΕΡΔΥΠ μετά από αίτημα της περιφερειακής εφορείας Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου.

06/04/2023

Το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Απριλίου 2023 έλαβε χώρα ανιχνευτικό εργαστήριο ραδιοερασιτεχνισμού για εφήβους 15 έως 17 ετών που οργάνωσε ο Σύλλογος μας μετά από αίτημα της περιφερειακής εφορείας Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου.

Στόχος ήταν η δημιουργία κλίματος μάθησης και καλλιέργειας ενδιαφέροντος για τον Ραδιοερασιτεχνισμό μέσω θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης με διαλέκτη τον εκλεκτό συνάδελφο  κ. Άρη Γεωργόπουλο SV3FUP, μέλους της Ε.Ρ.ΔΥ.Π.

 Το ενδιαφέρον των παιδιών μεγάλο τόσο στο θεωρητικό μέρος που έγινε το Σάββατο  στην αίθουσα Κ7 στα παλαιά σφαγεία όσο και στο πρακτικό μέρος με συνομιλίες που έγιναν την Κυριακή από τον ραδιοθάλαμο του συλλόγου μας στην Αριστογείτονος 1.

Ευχαριστίες στον κ. Αλέξανδρο Βανταράκη για την για την ιδέα του και τις προτροπές του για την δράση, καθώς και τους προσκόπους μας που έλαβαν μέρος, για την μεγάλη συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον τους.

Ευχαριστίες επίσης  και τους συναδέλφους που βοήθησαν την δράση είτε  μέσω της φυσικής παρουσίας τους είτε ως μέσω των συχνοτήτων.

73

Για το ΔΣ

SV3QUB Γιώργος

Exif_JPEG_420