ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Ευχαριστήρια Βραδιά από την Ε.Ρ.ΔΥ.Π

9/9/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός έγινε αυτό το καλοκαίρι στην Πόλη μας. Ήταν οι δεύτεροι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες που έγιναν τέλη Αυγούστου και που οι περισσότεροι συμπολίτες μας είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν και από κοντά. Στο μεγάλο αυτό γεγονός μετά από συνεννοήσεις ζητήθηκε και η συνδρομή μας από την Ο.Ε.

Έτσι λοιπόν έλαβε μέρος και ο Σύλλογος μας με μεγάλη ομάδα συναδέλφων στο τομέα της ασφάλειας και των τηλεπικοινωνιών με αυτόνομο σύστημα που εγκατέστησε στον χώρο των αγώνων και στο κτήριο της διοίκησης, και όχι μόνο. Υπήρχαν σταθμοί έτοιμοι και στα βραχέα σε περίπτωση ανάγκης. Όλα όμως κύλησαν ομαλά και οι Αγώνες έγιναν με μεγάλη επιτυχία.

Για τον λόγω αυτό, η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνάδελφους ραδιοερασιτέχνες που έλαβαν μέρος σε αυτήν την προσπάθεια, διοργανώνει την Τετάρτη 11/9/2019 στα Γραφεία του Συλλόγου μας Αριστογείτωνος 1, και ώρα 7:00 μμ ευχαριστήρια βραδιά με σουβλάκια μπύρες και τα σχετικά.

Καλεσμένοι είναι όλα τα Μέλη του Συλλόγου μας και οι καλοί μας Φίλοι.

Στην Υγειά μας.

Εκ του Δ.Σ.


2/9/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ MBG PATRAS 2019

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟ ΜΟΥ ΕΞΈΦΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΈΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΆ ΣΤΗ ΡΑΔΙΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΙΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΏΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΛΉΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΈΛΑΒΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΜΑΖΊ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΆ 73 ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΎΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ.

EK ΤΗΣ Ε.Ρ.ΔΥ.Π ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ SV3QUB


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1/9/2019
Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ρ.ΔΥ.Π ευχαριστεί θερμά τα μέλη μας και την Ο.Ε.Α του Συλλόγου μας για την συμβολή τους στην ασφάλεια των αθλητών και των εθελοντών, αλλά και της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων, μέσω της φιλότιμης εθελοντικής προσπάθειας που έκανε, με περισσότερα από 20 μέλη, για την ράδιο-κάλυψη των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019.
Ευχαριστεί θερμά επίσης και τους συναδέλφους που συνέβαλλαν στην διαφήμιση του γεγονότος των αγώνων μέσα από τις ράδιο ερασιτεχνικές συχνότητες με το ειδικό διακριτικό των αγώνων SZ3PMBG19 το οποίο θα είναι ενεργό έως τέλος Σεπτεμβρίου συνεχίζοντας να προβάλει την Πόλη μας στον απόηχο των αγώνων.
Αγαπητοί συνάδελφοι, αποδείξατε έμπρακτα με υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια ότι ο Σύλλογος μας μπορεί να κάνει σημαντικές δράσεις για τον τόπο μας, και να στηρίζεται στην βοήθεια σας σε μελλοντικές προκλήσεις.
Και πάλι σας Ευχαριστούμε πολύ.
Εκ του Δ.Σ
Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


24/8/2019

Ομάδα της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου Ε.Ρ.ΔΥ.Π σε συνεννόηση με την Ο.Ε τοποθέτησε σήμερα τρεις σταθμούς Ασυρμάτου, σαν Κύριο σύστημα επικοινωνίας, σε χώρους τον Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων με σκοπό την αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στους χώρους διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων και το κέντρο Διοίκησης των Αγώνων. Το σύστημα θα λειτουργήσει για παν ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης. Γίνονται τελικές δοκιμές του συστήματος. Για την συχνότητα έχουν ενημερωθεί και οι Αρχές Ασφαλείας.

Εφεδρικά Συστήματα:

1/ RU84 : RX 439.000, TX -7600 T 88.5

2/ DMR-R Local 9 ( Δουλεύει και αυτόνομα με 
μπαταρίες)

SV3GKU SV3RJT SV3IEG


1/8/2019

Στα ερτζιανά κύματα ακούγεται το ειδικό διακριτικό κλήσης SZ3PMBG19 και κάνει γνωστούς διεθνώς τους παράκτιους μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα από 25-31 Αυγούστου.

Το όλο εγχείρημα το έχουν αναλάβει ραδιοερασιτέχνες από την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου μετά από συμφωνία με την Ο.Ε των αγώνων και την σχετική άδεια που εξασφάλισαν από το Υ.Μ.Ε Πάτρας.

Η δραστηριότητα έχει ξεκινήσει από τις αρχές Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πάνω από 2000 επαφές με όλο τον κόσμο και η σελίδα του διακριτικού μας στην αμερικάνικη βάση δεδομένων της QRZ έχει φτάσει τις 6000 επισκέψεις κυρίως από ξένους ράδιο ερασιτέχνες. https://www.qrz.com/db/SZ3PMBG19

Επίσης σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π για την προβολή των Αγώνων αλλά και της Πόλης μας θα δοθούν αναμνηστικά βραβεία και ενθύμια για το γεγονός, σύμφωνα με κανόνες που έχουν συνταχθεί σε 4 γλώσσες.


ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Παρασκευή 05 Ιούλ 2019

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξεκίνησε η υλοποίηση της συμφωνίας της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ), που με μεγάλη χαρά και διάθεση συμβάλει στην προετοιμασία και διοργάνωση των Αγώνων. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε να γίνει χρήση του Διεθνούς Ειδικού Διακριτικού Κλήσης SZ3PMBG19 από τα μέλη και τους Ραδιοερασιτέχνες της περιοχής από 2 Ιουλίου 2019 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2019. Επίσης, η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου αναλαμβάνει να κάνει γνωστό και να διαφημίσει εθελοντικά το γεγονός των Αγώνων και την πόλη της Πάτρας διεθνώς μέσα από εκπομπές στα βραχέα κύματα και όπου αλλού είναι εφικτό μέσα στο φάσμα συχνοτήτων.

Η συνεργασία των δύο πλευρών που ανακοινώθηκε στις 28 Μαΐου 2019 προβλέπει ότι η ΕΡΔΥΠ στο πλαίσιο της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, αναλαμβάνει να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας με ασυρμάτους και να τους επανδρώσει με δικούς της εθελοντές. Με τον τρόπο αυτό, μέσα σε ράδιο ερασιτεχνικά πλαίσια, θα διευκολυνθεί η μετάδοση της πληροφορίας ανάμεσα στους χώρους διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων και το κέντρο Διοίκησης των Αγώνων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Χρυσός χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.


Τοποθετήθηκε σήμερα ο ψηφιακός αναμεταδότης της Ε.Ρ.ΔΥ.Π στο Δασύλλιο.

30/6/2019

30/6/2019

Τοποθετήθηκε σήμερα ο ψηφιακός αναμεταδότης DMR της Ε.Ρ.ΔΥ.Π στο Δασύλλιο σε χώρο που μας παραχώρησε ο Δήμος Πατρέων. Ο επαναλήπτης είναι πολύ μικρής ισχύος 8w , λειτουργεί και μέσω διαδικτύου και μπορούν να γίνουν επικοινωνίες με όλη την υφήλιο. Λειτουργεί στα UHF  TX 439075  RX 431475.  Να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν στο όλο εγχείρημα . Ιδιαιτέρως δε, τον Αλέξη τον SV3ORU , τον Μανώλη SV3DVO τον Σπήλιο SV3GUD , τον Μάριο SV6NOB και τον Δημήτρη SV6DBG

Εκ του Δ.Σ


Επικοινωνία σήμερα με τον γεωστατικό δορυφόρο QO-100, από ομάδα ράδιο ερασιτεχνών στην Πάτρα

16/6/2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επικοινωνία με τον ράδιο ερασιτεχνικό δορυφόρο QO-100, εκπομπή στα 13cm , λήψη στα 3 cm . Ο Ντίνος SV3IEG με την τεχνογνωσία καλών φίλων ( SV3DVO – SV1BJY – SV3SFJ – SV3SFK- SV2KGA) έκανε αρκετές επαφές απ όλο τον κόσμο . Σας ευχαριστώ όλους σας από καρδιάς 73


ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ – SPECIAL CALLSIGN SZ3PMBG19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/6/2019

Με την άδεια της Ο.Ε των II Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (Ε.Ρ.ΔΥ.Π) έχει αναλάβει να κάνει γνωστό και να διαφημίσει εθελοντικά το γεγονός των Αγώνων, αλλά και την Πόλη της Πάτρας, διεθνώς μέσα από εκπομπές στα Βραχέα κύματα και όπου αλλού είναι εφικτό μέσα στο φάσμα συχνοτήτων. Θα γίνει χρήση Ειδικού Διακριτικού Κλήσης από τα μέλη της και τους φίλους Ραδιοερασιτέχνες της περιοχής μας μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους σταθμού.

Εκ του Δ.Σ

73s SV3GKU Αλέξανδρος


Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαϊάς:

https://www.civilprotection.gr/el/daily-fire-prediction-map


Εκδρομή στο Ράδιο Ερασιτεχνικό Hamfest – Ελευσίνα 2019

9/6/2019

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή , η προγραμματισμένη εκδρομή της ΕΡΔΥΠ στο χώρο του Hamfest στην Ελευσίνα με μισθωμένο λεωφορείο. Το κόστος της μεταφοράς καλύφθηκε κατά 50% από το ταμείο του Συλλόγου και το υπόλοιπο 50% από τους επιβαίνοντες. Όμορφες στιγμές και καλή παρέα με παλιούς και νέους συναδέλφους κατά την διάρκεια του ταξιδιού αλλά και στον εκθεσιακό χώρο. Οι αγορές βέβαια φτωχές λόγω της οικονομικής κατάστασης. Έντονη η απουσία του Γιώργου sv3qub ο οποίος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει λόγω κοινωνικής υποχρέωσης.

Και του χρόνου να είμαστε καλά , και στο Friedrichshafen.

73s


Έγιναν οι Εξετάσεις Ράδιο Ερασιτέχνη Α’ περιόδου 2019

7/6/2019

Διεξήχθησαν με άψογη διαδικασία και σε πολύ καλό κλίμα οι εξετάσεις απόκτησης πτυχίου ραδιοερασιτέχνη την Παρασκευή  7 Ιουνίου 2019  στο ισόγειο του Μηχανολογικού στην Πάτρα. Οι εξεταζόμενοι ήταν καλά προετοιμασμένοι και το ποσοστό επιτυχίας μεγάλο. Περίπου επτά άτομα περάσαν την διαδικασία για την απόκτηση πτυχίου εισαγωγικού επίπεδου (SY) και τρεις για την κατηγορία (SV). Μετά το πέρας των εξετάσεων ακολούθησε ο καθιερωμένος πλέον καφές με του περισσότερους εξεταζόμενους και μέλη του Συλλόγου μας που σπεύδουν για ηθική συμπαράσταση.

Τα συγχαρητήρια μας και καλά QSO.

73s


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

3/6/2019

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος εθελοντικά στο κομμάτι των τηλεπικοινωνιών που έχει αναλάβει η ΕΡΔΥΠ κατά την διάρκεια των Δεύτερων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019 να επικοινωνήσουν με έναν από τους συναδέλφους SV3GKU SV3QUB SV3RJT SY3ADB SY3AZH για δηλώσεις συμμετοχής και οργανωτική ενημέρωση.


ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΤΡΑ 2019 – Ε.Ρ.ΔΥ.Π

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε. ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/5/2019

Σε συνεργασία με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (ΕΡΔΥΠ) προχωρά η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Πάτρα 2019». Στο σχέδιο της συνεργασίας προβλέπεται ότι η ΕΡΔΥΠ στο πλαίσιο της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, αναλαμβάνει να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας με ασυρμάτους και να τους επανδρώσει με δικούς της εθελοντές. Με τον τρόπο αυτό, επικουρικά και μέσα σε ραδιοερασιτεχνικά πλαίσια, θα διευκολυνθεί η μετάδοση της πληροφορίας ανάμεσα στους χώρους διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων και το κέντρο Διοίκησης των Αγώνων.


ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΤΡΑ 2019 – Ε.Ρ.ΔΥ.Π

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΔΥΠ 24-5-2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σχέδιο συνεργασίας της Επιτροπής των Αγώνων με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου.

Η ΕΡΔΥΠ γενικά έχει αναλάβει εθελοντικά να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας με ασυρμάτους και να διευκολύνει την μετάδοση της πληροφορίας , όπου χρειαστεί , με τους χώρους διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων και το κέντρο Διοίκησης των αγώνων επικουρικά και μέσα σε Ραδιοερασιτεχνικά πλαίσια.

Με χαρά μας θα συμβάλουμε σε ένα τόσο όμορφο αθλητικό γεγονός όπως είναι οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες 2019 ώστε να διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία

Θα επανέλθουμε με πληρέστερη ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ

Κοντογούρης Αλέξανδρος SV3GKU

 3/6/2019

Πρόγραμμα Πυρασφαλειών του Συλλόγου μας για την περιοχή του Δασυλλίου θα ανακοινωθούν μέσα Ιουνίου από τον SY3ADB


28/5/2019


20/5/2019

Η Ε.Ρ.ΔΥ.Π δεν θα ανεχτεί σελίδα στο facebook με την επωνυμία της και το διακριτικό κλήσης της, SZ3P, από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Πέρα από τις παπάτζες που συνεχίζονται να γράφονται, τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει την Δευτέρα πρωί το θέμα για τον διαχειριστή με την ομάδα στο facebook που χρησιμοποιεί την επωνυμία της και το διακριτικό κλήσης της, SZ3P , χωρίς την άδεια του διοικητικού συμβουλίου σύμφωνα με απόφαση του. Ο σύλλογος μας θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωση του.


Εξετάσεις Ραδιοερασιτέχνη:7/6/2019

Οι εξετάσεις απόκτησης πτυχίου ραδιοερασιτέχνη θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή  7 Ιουνίου 2019 και ώρα 09:00 στο ισόγειο του Μηχανολογικού (Σταγείρων 23). Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται μέχρι 5/6/2019.

Για το προγραμμα της αυτοεξέτασης TestRadio και για να κατεβάσετε το αρχείο με τις ερωτήσεις από την ύλη των εξετάσεων για τις κατηγορίες 1 και 2 Πατήστε εδώ


Άσκηση Δια πυρός 2019 η ΕΡΔΥΠ ήταν εκεί

9/5/2019

ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ Ο.Ε.Α 2019 : SY3ADB SV3RJT SY3AZH

SY3AZH SY3ADB

H Ε.Ρ.ΔΥ.Π ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ στην 10η Ποδηλατική Βόλτα με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο»

19/5/2019

Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 η Ράδιο-κάλυψη έγινε με τους: SV3ARF, SV3IDH, SV3RJT, SY3ADB, SY3AZH, SY1CVS /3

SV3ARF SY3ADB SV3IDH SY1CVS/3 SY3AZH SV3RJT
SY1CVS/3 SY3AZH SV3IDH SV3RJT SV3RJT/T SV3ARF
SY3ADB SY1CVS/3

ΣΟΥΒΛΑΚΟΔΡΟΜΙΕΣ

8/5/2019

Σουβλακοδρομίες έγιναν τετάρτη 8/5/2019 στα γραφεία του Συλλόγου μας


ΑΓΩΝΑΣ ΔΟΛΙΧΟΣ 2019

20/4/2019

Με επιτυχία η ραδιοκάλυψη του αγώνα Δόλιχος 2019

 Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (Ε.Ρ.ΔΥ.Π.) ανέλαβε την Ραδιοκάλυψη  και την μετάδοση των πληροφοριών του Διεθνούς Αγώνα Δρόμου ΔΟΛΙΧΟΣ 2019 το Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, στον οποίο συμμετείχαν αθλητές από όλο τον κόσμο. Από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 το βράδυ 14 εθελοντές ραδιοερασιτέχνες με έξι (6) οχήματα αποκατέστησαν επικοινωνία με απόλυτη επιτυχία σε επτά (7) ορεινούς Σταθμούς του Αγώνα (τομέας ευθύνης της Ε.Ρ.ΔΥ.Π.), όπου η επικοινωνία σε κανονικές συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολη, ακόμα και με κινητά τηλέφωνα, λόγω του είδους της επικοινωνίας και των θέσεων των Σταθμών.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης ευχαριστούν θερμά όλους τους συνάδελφους που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του στο όλο εγχείρημα.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το παλαιό Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 31ης Μαρτίου 2019 πριν την ανασυγκρότηση της 16ης Ιουνίου 2019 ήταν:

Πρόεδρος : Αλέξανδρος Κοντογούρης

Αντιπρόεδρος : Γεώργιος Αντωνόπουλος

Γραμματέας : Δημήτριος Ηλιόπουλος

Ταμίας : Νικόλαος Καλογιάννης

Μέλος : Νικόλαος Κολιόπουλος

Μέλος : Γεώργιος Καΐτσας

Μέλος : Κώστας Κατσαριώτης


Έκτακτες Εκλογές 2019

31/3/2019

Ε.Ρ.ΔΥ.Π (Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου)

Αποτέλεσμα Εκλογών της 31/3/2019 παρουσία Δικαστικού Λειτουργού

Για Διοικητικό Συμβούλιο

1/ SV3QUB Αντωνόπουλος Γεώργιος 26

2/ SV3GKU Κοντογούρης Αλέξανδρος 24

3/ SV3RJT Καλογιάννης Νίκος 23

4/ SV3GKX Ηλιόπουλος Δημήτρης 19

5/ SY3AZH Κολιόπουλος Νίκος 18

6/ SV3DVK Καίτσας Γιώργος 15

7/ SV3CYL Κατσαριώτης Κώστας 11*

SV3ORU Αντωνόπουλος Αλέξης 11*

SY3CNM Γιαννιώτης Στάθης 11*

SV3PGS Μανώλης Δημήτρης 10

SV3QUD Ντουρούκης Ανδρέας 10

SY3ADB Σκιαδαρέσης Γιώργος 9

SV3IDB Σκούρας Γεράσιμος 2

SY3BEJ Κακαβάς Γιώργος 1

SY3CKA Ηλιόπουλος Παναγιώτης 1

Για Εξελεγκτική Επιτροπή

 

1/ SV3SFK Μπελαβγένης Γιώργος 19

2/ SV3IEG Κρασσάς Ντίνος 17

3/ SV3GKT Αθανασόπουλος Θεόδωρος 14**

SV3AQN Απατάγγελος Σίφης 14**

SV3DVW Τρυφωνόπουλος Αθανάσιος 10

SV3SFH Δασούκης Γιώργος 1

* Την έβδομη θέση στο Δ.Σ πήρε ο SV3CYL κατόπιν παραιτήσεως του SV3CNM και μετά από κλήρωση μεταξύ των SV3ORU και του SV3CYL.

** Την τρίτη θέση στην επιτροπή πήρε ο SV3GKT κατόπιν παραιτήσεως του SV3AQN άνευ κλήρωσης.

Ο Πρόεδρος

SV3GKU Αλέξανδρος 73


Ενημέρωση στο 2ο ΕΠΑΛ

26/4/2018

Ο σύλλογος μας, την Πέμπτη 26/4/2018 διοργάνωσε ενημερωτική συνάντηση στο 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας και συγκεκριμένα στο τμήμα Ηλεκτρονικών. Μέλη του συλλόγου παρουσίασαν στους μαθητές, τις βασικές πτυχές του ραδιοερασιτεχνισμού και τις δράσεις των Ο.Ε.Α. Οι μαθητές παρακολούθησαν με προσοχή την παρουσίαση και έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον όταν κλήθηκαν να μιλήσουν στο μικρόφωνο στις ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες. Ευελπιστούμε να τους δούμε σύντομα ως νέους ραδιοερασιτέχνες. Τα μέλη που έλαβαν μέρος στην παρουσίαση είναι οι εξής: SV3 GKU, SV3 QUB, SV3 RJT και SV3 CYL.


Βράβευση Π.Υ.

5/12/2017

Την Τρίτη 5/12, παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, η Ε.Ρ.Δυ.Π και οι υπόλοιπες πιστοποιημένες από την Γ.Γ.Π.Π., εθελοντικές οργανώσεις βραβεύθηκαν για την προσφορά τους κατά την αντιπυρική περίοδο 2017. Στην εκδήλωση που οργάνωσε η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας παρίστατο ο Διοικητής κ. Ρουμελιώτης, ο οποίος τόνισε τη σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς των ομάδων. Η εκδήλωση καλύφθηκε και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης → Η Πυροσβεστική βράβευσε τους εθελοντές της Αχαΐας


ARI DX contest

6/5/2017

Το Σάββατο 6 Μαΐου, ο σύλλογος έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ARI International DX contest από το σταθμό βάσης του συλλόγου. Το contest είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς πολλοί νέοι συνάδελφοι εξασκήθηκαν στο dx από τους παλιότερους.

 Την επόμενη ημέρα, τα μέλη του συλλόγου έδωσαν το παρόν στη ραδιοκάλυψη του αγώνα “Panachaiko Trail”.


Δημόσια διαβούλευση καταστατικού Ε.Ρ.Δυ.Π.

25/01/2017

 Σε δημόσια διαβούλευση είναι το καταστατικό του Συλλόγου μας, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ με αριθμό 152 της 25/01/2017.

 Στόχος μας, η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 23 του καταστατικού για την τροποποίηση του, εφόσον εγκριθεί από το σώμα όπως προβλέπει το εν λόγω άρθρο.

 Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του συλλόγου και ηλεκρονικά μέσω της σελίδας: http://sz3p.blogspot.gr


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ 2017

pita-2016-10

Την Κυριακή 22/01/17 και ώρα 11πμ στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ Ηλέκτρας 12 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενικη Συνέλευση του Συλλόγου μας-Εκλογες και θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας με πλούσια δώρα. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.


Εξετάσεις Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Α’ περιόδου 2016

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Α ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016 ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-6-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.00π.μ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01-06-2016. 


24η Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση

Το Hamfest 2016 θα λάβει μέρος στις 4 και 5 Ιουνίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Ο σύλλογος θα διαθέσει λεωφορείο. Παρακαλούνατι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το ΔΣ του Συλλόγου για την κράτηση θέσεων το αργότερο μέχρι τις 25/5/2016


Συμμετοχή στο CQ 160-Meter Contest, SSB

Η ΕΡΔΥΠ Θα συμμετέχει στο διαγωνισμό CQ 160-Meter Contest, SSB το προσεχές Σαββατοκύριακο 26-28/2/2016. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν ως χειριστές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο SV3CYL. Επίσης καλούνται όλοι οι συνάδελφοι που επιθυμούν σήμερα Τετάρτη 24/2/2016 στις 18:00 στα γραφεία του συλλόγου για να βοηθήσουν στην εγκατάσταση των κεραιών και την πραγματοποίηση των σχετικών δοκιμών.


Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Κυριακή 24/01/16 και ώρα 11πμ στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ Ηλέκτρας 12 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενικη Συνέλευση του Συλλόγου μας και θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας με πλούσια δώρα. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.


Αίτηση συμμετοχής στις ομάδες εκτάκτων αναγκών

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των ΟΕΑ της ΕΡΔΥΠ και εν όψη της συμμετοχής του συλλόγου στης δράσεις πυροπροστασίας κατά την θερινή περίοδο είναι αναγκαία η επικαιροποίηση των συμμετοχών στις ομάδες.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΕΑ είτε είχαν συμμετέχει σε αυτές στο παρελθόν είτε όχι να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που υπάρχει στο παρακάτω σύνδεσμό:http://goo.gl/forms/y8YV7uVkfr


Βράβευση Εθελοντικών Ομάδων

Η διοίκηση της Π/Υ βράβευσε τις εθελοντικές ομάδες της Πάτρας που κατά την αντιπυρική περίοδο, και όχι μόνο, πρόσφεραν της υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο στην ευρύτερη περιοχή.

Οι εθελοντικές ομάδες που έλαβαν βραβεία ήταν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες, ο Σ.Ε.Δ. ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ο Ε.Ε.Σ, η Ε.Ο.Δ, η Ε.Ρ.ΔΥ.Π, ο Φιλοδασικός σύλλογος Σαραβαλίου και η λέσχη 4Χ4.

Αφήστε μια απάντηση