Γενική Συνέλευση – Εκλογές – Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου της Ε.Ρ.ΔΥ.Π τον Ιανουάριο του 2023.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

06/01/2023

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, το Δ.Σ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π σας ενημερώνει για τα κάτωθι :

  • Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Ρ.ΔΥ.Π στο εστιατόριο του Μαραβέλα πλησίον της Ι.Μ Γηροκομείου Πατρών.
  • Η βασιλόπιτα, οι καφέδες και τα αναψυκτικά θα είναι δαπάνη του Συλλόγου.
  • Μετά το πέρας της κοπής της πίτας όσοι επιθυμούν μπορούν να καθίσουν και για φαγητό δαπάνη των μελών. Για τυχόν συμφωνηθέν μενού  με κόστος ανά άτομο θα ενημερωθείτε σύντομα.
  • Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Πελοποννησιακού σταδίου Αλέκα Σιούλη στη Πάτρα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής.
  • Για τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή την   εξελεγκτική επιτροπή, μπορούν να το αιτηθούν εγγράφως στα γραφεία του συλλόγου μας στην οδό Τεμπών 2 κάθε Τετάρτη από 11/01/2023 και ώρα από 19:00 έως 21:00 με τελική ημερομηνία την Τετάρτη 25/01/2023 και ώρα 21:00 ή με email στο  sz3p@erdyp.gr
  • Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς εν τάξει και όσα μέλη είναι εγγεγραμμένα στο Σύλλογο μας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών σύμφωνα με το καταστατικό μας.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας και κρίνεται απαραίτητη.

              Ο Πρόεδρος …………………………… Ο Γραμματέας

Κοντογούρης Αλέξανδρος ……………Αντωνόπουλος Αλέξιος

SV3GKU ……………………………………… SV3ORU