Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Δράση της Ε.Ρ.ΔΥ.Π προς τιμήν των Αγωνιστών με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

01/04/2021

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου.

Μια μεγάλη δράση του Συλλόγου μας τελείωσε με μεγάλη επιτυχία.

Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής για τους αγωνιστές της επανάστασης του 1821 που τιμήθηκαν από τα μέλη της Ένωσης μας αλλά και από συναδέλφους εκτός του Συλλόγου μας που με προθυμία αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας.

Η δράση διήρκεσε όλο τον Μάρτιο μήνα και αφορούσε την χρήση έξι διακριτικών κλήσης στις Διεθνείς Ράδιο-ερασιτεχνικές συχνότητες στα HF αλλά και σε διαύλους επικοινωνίας των UHF.

Τα έξι Ειδικά Διακριτικά Κλήσης που χρησιμοποιήθηκαν είχαν σημασιολογικό χαρακτήρα και αφορούσαν 5 Ήρωες του 1821 με ενσωματωμένα τα αρχικά των ονομάτων τους και ένα με την χρονολογία της Επανάστασης.

SZ1821R SZ21TK SZ21GK SZ21AD SZ21PF SZ21LB

Κατά την Διάρκεια του enent έγιναν πάνω από 50.000 συνομιλίες με περισσότερες από 130 Ραδιοχώρες.

Έχουμε αποστείλει ηλεκτρονικά, για το σύνολο των συνομιλιών μας, ειδικές κάρτες που φιλοτεχνήθηκαν από το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας, την καθηγήτρια γραφιστικής κ. Κωνσταντίνα Πατσιαλού και τον συνάδελφο Κώστα Λάππα SV3CGZ.

Έχουμε λάβει πάνω από 25.000 χιλιάδες eqsl κάρτες από όλον τον κόσμο για το γεγονός και εκατοντάδες e-mail με συγχαρητήρια και ευχαριστήρια για την δράση μας από Έλληνες και ξένους Ραδιοερασιτέχνες.

Εκδόθηκαν πάνω από 1000 ειδικά βραβεία από την πλατφόρμα του συναδέλφου SV2RCK Δημήτρη σύμφωνα με τους κανόνες που είχε ορίσει το Δ.Σ. https://sv2rck.gr/ERDYP_1821/

Δημιουργηθήκαν ενημερωτικές σελίδες για το γεγονός, για κάθε Ειδικό Διακριτικό σε τρεις παγκόσμιες ιστοσελίδες όπως https://www.qrz.com/db/SZ1821R , https://www.qrzcq.com/?q=sz1821r eqsl.cc και σε σελίδα του Πανεπιστήμιου Πατρών από τον κ. Χρήστο Παναγιωτακόπουλο SV3AQM https://www.ocean.upatras.gr/sz1821r

Θέλω να σας πληροφορήσω ότι ο αντίκτυπος που είχε αυτή η Συλλογική δράση μας στον Διεθνή χώρο ήταν τεράστιος και το γεγονός έγινε γνωστό ευρέως με πολύ θετικές αναφορές.

Ευχαριστίες

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δ.Σ της ΕΡΔΥΠ για την προσπάθεια και την συμπαράσταση του.

Τους χειριστές μας για τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσαν για να γίνει αυτή η Δράση. Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό ανιδιοτελώς για βγει αισίως εις πέρας το μεγάλο αυτό εγχείρημα εν μέσω απαγορεύσεων λόγω covid . Δυστυχώς οι εγκαταστάσεις στο Ρ/Τ κέντρο μας δεν ήταν δυνατόν να λειτουργήσουν λόγω των απαγορεύσεων.

Όλους όσους μας τίμησαν για την επαφή μαζί μας

Πολλές ευχαριστίες στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και στην κυρία Ειρήνη Αθανασίου Προϊσταμένη Τμήματος Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας, Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού Ραδιοεπικοινωνιών

Πολλές Ευχαριστίες στο Τεχνικό τμήμα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών και στον κύριο Ανδρέα Καραγεωργόπουλο.

Ενεργοί Χειριστές της Δράσης :

SV3GKU SV3SKM SV3BSF

SV2JAO SV3QUB SV3AQN

SV2LZX SV3SPC SV3SPD

SV8GGI SV2SDJ (YL) SV2HYB

SV3SFK SV3IEG SV3GKX

SV3ORU SV3QUY SV2RPU(YL)

SV2HYB SV3CGZ SV2SDI

SV3EXP SV3GKT SV3ALB

SV3IBP SV3IBQ SV3FUP

SY8BGZ SV1HEP SV1LJA SV0LU

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους !!

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες του 1821 που αγωνίστηκαν για να ζούμε σε μια Ελεύθερη Πατρίδα.

Εκ του Δ.Σ

ο Πρόεδρος

Κοντογούρης Αλέξανδρος SV3GKU