Κοινωνική δράση της Ε.Ρ.ΔΥ.Π με Ειδικό Διακριτικό Κλήσης SX80FF στα βραχέα τον Οκτώβριο του 2024 προς τιμήν των πεσόντων Πυροσβεστών και των Πληρωμάτων εναέριας Πυρόσβεσης.

Ανακοίνωση 07-09-2024

ΕΔΚ : SX80FF

Κοινωνική δράση της Ε.Ρ.ΔΥ.Π με το Ειδικό Διακριτικό Κλήσης SX80FF* (Fallen Firefighters) τον Οκτώβριο του 2024 προς τιμήν των πεσόντων Πυροσβεστών και των Πληρωμάτων εναέριας Πυρόσβεσης.

Με απόφαση του Δ.Σ της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου η ΕΡΔΥΠ, θα πραγματοποιήσει κοινωνική δράση για να τιμήσουμε την μνήμην των Ηρώων πεσόντων Πυροσβεστών και και των Πληρωμάτων Εναέριας πυρόσβεσης οι οποίοι με αυταπάρνηση και γενναιότητα έπεσαν στο καθήκον για την πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.

Αιτηθήκαμε και μας εκχωρήθηκε το Ειδικό Διακριτικό Κλήσης SX80FF, το οποίο θα τρέξει στα HF από τους ραδιοθαλάμους μας αλλά και από φίλους ραδιοερασιτέχνες από άλλες περιοχές που σπεύδουν πάντοτε να βοηθήσουν για την επιτυχή ολοκλήρωση τέτοιων δράσεων.

Θα ζητηθεί και η συνδρομή φίλων ραδιοερασιτεχνών για μεγαλύτερη εμβέλεια και καλύτερο αποτέλεσμα στην κοινωνική μας δράση.

Συμμετοχή θα έχουμε και από καλούς συναδέλφους στην Κρήτη οι οποίοι θα τρέξουν το SV9/SX80FF

Το Ειδικό Διακριτικό Κλήσης (Ε.Δ.Κ) θα είναι στον αέρα σε όλο το ραδιοερασιτεχνικό φάσμα (HF-VHF) και σε όσο το δυνατόν περισσότερα modes από 01-31 Οκτωβρίου του 2024.

Επίσης τον Οκτώβριο κατά την διάρκεια της δράσης, η Ε.Ρ.ΔΥ.Π, θα πραγματοποιήσει δημόσια κοινωνική εκδήλωση Μνήμης των Πεσόντων με εμπλεκόμενους φορείς.

Για το όλο θέμα θα επανέλθουμε με νέες ανακοινώσεις

Η ΕΡΔΥΠ τέλος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην Δράση της ΕΡΔΥΠ προς αδειούχους Ραδιοερασιτέχνες χειριστές για καλύτερο αποτέλεσμα. Δηλώσεις συμμετοχή στην δράση στην παρακάτω φόρμα :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaHxHJozGuj7874Z6tWoX3ouaNT68adwCpmCCKE-TEeMdl4Q/viewform?usp=sharing

Καλή επιτυχία !!

” Τιμή και Δόξα στους Ήρωες Πεσόντες Πυροσβέστες μας και στα Πληρώματα εναέριας Πυρόσβεσης που έπεσαν στο καθήκον. Αθάνατοι !! “

* Ο αριθμός 80 στο Ε.Δ.Κ είναι αριθμός πεσόντων.

73 SV3GKU

Κοντογούρης Αλέξανδρος.