Η Ε.Ρ.ΔΥ.Π προσκλήθηκε χτες 13 Απριλίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Οικονομικής Πολιτικής κ Δημοσιονομικού Ελέγχου, κ. Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο.

~ Οι ” αισθητήρες ” της Περιφέρειας είναι ευαίσθητοι και δυνατοί ~

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π συναντήθηκε στο γραφείο του και έλαβε χώρα μια όμορφη συζήτηση με θέμα τις δράσεις του Συλλόγου και ο ρόλος του στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα όπως και η εθελοντική προσφορά μέσω της Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών.

Έγινε ενημέρωση του κ. Αντιπεριφεριάρχη για τον σκοπό και την λειτουργία του Συλλόγου μας και γενικότερα για τον Ραδιοερασιτεχνισμό . Επίσης συζητήσαμε θέματα που απασχολούν το Σύλλογό μας σε ότι αφορά το νέο τηλεπικοινωνιακό μας κέντρο και την αναγκαιότητα των υποδομών που χρειαζόμαστε, αλλά και τρέχοντα θέματα όπως η δράση μας για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και άλλες παλαιότερες δράσεις.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ ζεστό και εποικοδομητικό κλίμα με την συμμετοχή και άλλων παραγόντων της Περιφέρειας. Διαπιστώσαμε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας προς τον Σύλλογο μας και την προθυμία της για την ήδη υπάρχουσα συνεργασία μαζί μας μέσα από καλύτερες συνθήκες.

Εκ του Δ.Σ