Με απόλυτη επιτυχία η Ραδιοκάλυψη από την ΕΡΔΥΠ του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ 2020 που έγινε το Σάββατο 19/9/2020 σε επτά σταθμούς του αγώνα.

23/9/2020

Με απόλυτη επιτυχία η Ραδιοκάλυψη από την ΕΡΔΥΠ του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ 2020 που έγινε το Σάββατο 19/9/2020 σε επτά σταθμούς του αγώνα. Καλύψαμε επτά ορεινούς σταθμούς οι οποίοι είναι δυσπρόσιτοι τηλεπικοινωνιακά και σε μερικούς δεν υπάρχει ούτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου και τελείωσε αργά το βράδυ.Στην όλη διαδικασία πήραν μέρος 15 συνάδελφοι Ραδιοερασιτεχνες με πλήθος φορητού εξοπλισμού και εξοπλισμού οχημάτων. Χρησιμοποιήθηκαν και δυο προσωρινοί αναμεταδότες που λειτούργησαν μόνο για τις ανάγκες του αγώνα με πολύ καλά αποτελέσματα .Αλληλοεπικοινωνία μεταξύ τους είχαν και οι επτά σταθμοί του αγώνα δηλαδή :

Σ13 ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΣΤΡΟ, Σ14 ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, Σ15 ΛΑΤΣΕΙΚΑ, Σ16 ΜΙΡΑΛΙ, Σ17 ΒΑΛΜΑΤΟΥΡΑ, Σ18 ΚΑΛΟΥΣΙ, Σ19 ΑΛΠΟΧΩΡΙ

Όλοι οι σταθμοί είχαν ενημέρωση ανά πάσα στιγμή για την πορεία των Αθλητών σε κάθε σταθμό με αποτέλεσμα την άμεση ενημέρωση των υπευθύνων. Τηρήθηκαν από τα μέλη μας προληπτικά και καταστάσεις με τους χρόνους άφιξης και αναχώρησης των αθλητών στους παραπάνω σταθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ για την άρτια οργάνωση , την ομάδα και τους υπεύθυνους της Ο.Ε.Α και τέλος όλους τους συναδέλφους που με προθυμία έλαβαν μέρος και ιδίως τους νεότερους στο χόμπι που τα πήγαν πάρα πολύ καλά.

Και του χρόνου με υγεία!

Σημείωση : Έχουν δοθεί αναμνηστικά μπλουζάκια καθώς και οδοιπορικά για όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν.

Εκ του Δ.Σ Ο Πρόεδρος

Αλεξανδρος Κοντογούρης (SV3GKU)