Τεμπών 2 - 26333 Πάτρα. Ανοιχτά τις Τετάρτες 19:00 - 21:00, Τον Αύγουστο κλειστά, ------------------------- e-mail : sz3p@erdyp.gr sz3perdyp@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/groups/360483718013624/ Πρόεδρος: sv3gku@gmail.com Αντιπρόεδρος : sv3qub@gmail.com

ERDYP ΕΡΔΥΠ

Καλώς Ήλθατε στην επίσημη Σελίδα του Συλλόγου της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου ( Ε.Ρ.ΔΥ.Π ), καθώς και στην Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών (Ο.Ε.Α), Ραδιοκαλύψεων και Πυρασφάλειας του Συλλόγου μας.

http://erdyp.gr/

Επικοινωνία e- mails :

sz3p@erdyp.gr , sz3perdyp@gmail.com

Πρόεδρος: sv3gku@gmail.com   – Αλέξανδρος Κοντογούρης

Αντιπρόεδρος: sv3qub@gmail.com – Γεώργιος Αντωνόπουλος

Ανοιχτά: Τετάρτες από τις 19:00 – 21:00,

Τον Αύγουστο ΚΛΕΙΣΤΑ


ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Διεύθυνση : Τεμπών 2
26333 – Πάτρα


Facebook: ΕΡΔΥΠ SZ3P-J43P Official (Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου)

https://www.facebook.com/groups/360483718013624/


Καλώς Ήλθατε

O Σύλλογος μας, η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου (Ε.Ρ.ΔΥ.Π)  αποτελείται από αδειούχους ραδιοερασιτέχνες αλλά και μη αδειούχους φίλους. Είμαστε  ειδικευμένοι στις ασύρματες επικοινωνίες σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων όπως προβλέπει η άδεια που μας χορηγεί το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών κατόπιν γραπτών εξετάσεων.

“Ραδιοερασιτέχνης είναι ο εραστής της τέχνης της ασύρματης επικοινωνίας”

Ο Σύλλογός μας είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σκοπός του είναι :

Η ανάπτυξη και η εξέλιξη του ραδιοερασιτεχνισμού με νέες ιδέες μέσα από την έρευνα τις κατασκευές και την πρακτική εφαρμογή.

Η συμμετοχή των Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών σε δραστηριότητες επικοινωνίας όπως είναι οι Έκτακτες Ανάγκες για την προστασία των πολιτών, οι επαφές μεγάλων αποστάσεων (DX), οι διεθνείς διαγωνισμοί (Contests) που προβάλουν την χώρα μας διεθνώς, αλλά και η απλή ενασχόληση ως χόμπι.

“Ο Ραδιοερασιτενχισμός είναι το πιο επιστημονικό Hobby”
 American Radio Relay League (ARRL)

Η διάδοση του Ραδιοερασιτεχνισμού με κάθε νόμιμο μέσο

Η ενημέρωση των μελών σε Ραδιοερασιτεχνικά θέματα με μαθήματα, διαλέξεις, ανακοινώσεις κλπ.

Η εθελοντική προσφορά για αποκατάσταση Ραδιοεπικοινωνιών και μετάδοσης της πληροφορίας προς την Πολιτεία και το Κοινωνικό σύνολο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (σεισμοί, πλημμύρες, φωτιές, κ.τ.λ.), όπως επίσης και σε εκδηλώσεις αθλητικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα

“Νοιώθουμε πολύ μικροί για αυτό το σπουδαίο Hobby, αλλά προσπαθούμε”

Μέλη της Ένωσης μπορούν να γίνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ή αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα και που ενδιαφέρονται για την διάδοση του Ραδιοερασιτεχνισμού και των ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Ανοιχτά Τετάρτες από τις 17:00 – 21:00 και Σάββατα 18:00 – 20:30

e- mail : sz3p@erdyp.gr


Leave a Reply