ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΟΣ 1 (παραπλεύρως του πολυχώρου Πολιτεία) - 26332 - Πάτρα. Ανοιχτά τις Τετάρτες 19:00 - 21:00, και Σάββατα 17:30-20:00 Τον Αύγουστο κλειστά, ------------------------- e-mail : sz3p@erdyp.gr Facebook: https://www.facebook.com/groups/360483718013624/ Πρόεδρος: sv3gku@gmail.com Αντιπρόεδρος : sv3qub@gmail.com

Ένωση Ράδιο ερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου -ΕΡΔΥΠ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

4/9/2019

΄΄ Το τοπίο άλλαξε ΄΄

Η Περιουσία του Συλλόγου μας, κινητή και ακίνητη, συντάσσεται και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αναρτηθεί. Θα είναι μόνιμα σε δημόσια θέα για όλα τα μέλη μας. Στο εξής θα είστε όλοι ενήμεροι για αυτό το θέμα. Όλα στο φως. Υπό την παρούσα Διοίκηση καμία μεταβολή δεν θα υπάρξει και για το παραμικρό, χωρίς απόφαση του Δ.Σ υπογεγραμμένη, με ενημέρωση του σώματος όπως προβλέπει το καταστατικό και η Νομοθεσία. Η περιουσία του Συλλόγου δεν είναι ούτε του Πρόεδρου για να αποφασίζει μόνος του ούτε κανενός άλλου, είναι Όλων μας. Υπάρχει δε και η εξελεγκτική Επιτροπή που την εποπτεύει.

Συσκευές που είχαν στην κατοχή τους συνάδελφοι μας χωρίς απόφαση του Δ.Σ. η χωρίς χρεωστική διαδικασία , επιστράφηκαν πίσω.

Για συσκευές που που δεν επιστράφηκαν πίσω από συγκεκριμένο άτομο ακολουθήθηκε η εξώδικος διαδικασία.

Εκ του Δ.Σ