ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΕΡΔΥΠ

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !

22/5/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς ενημέρωση των μελών μας.

Σήμερα 22/5/2019 Τετάρτη είχαμε την εβδομαδιαία σύναξη των μελών και φίλων του συλλόγου μας στα γραφεία μας Αριστογείτονος 1. Ήμασταν εκεί παρόντες 7 μέλη του Συλλόγου και συζητούσαμε τρέχοντα θέματα. Περί της 9 η ώρα το βράδυ εισέρχεται στα γραφεία μας ο κ. Κωνσταντίνος Κατσαριώτης SV3CYL. Μετά από μικρή παραμονή του εκεί εισέρχεται στον χώρο του σταθμού (radio suck) και αρχίζει αιφνιδίως , απροειδοποίητα και άνευ προγενέστερης ενημέρωσης του Δ.Σ για την εν λόγω πράξη του, αλλά και των παρόντων, να ξηλώνει καλώδια και συσκευές από τον εξοπλισμό του σταθμού μας.

Παρά την έντονη διαμαρτυρία των παρόντων αλλά και 3 μελών του Δ.Σ αφαίρεσε συσκευές μαζί με τα καλώδια τους και αποχώρησε ερήμην μας. Εκλήθη η άμεση Δράση και έγινε καταγραφή του συμβάντος από την ομάδα Δίας.

Πιθανόν ο Σταθμός μας έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και ότι αυτό συνεπάγεται σε ότι αφορά την ευθύνη μας στο τομέα της πολιτικής προστασίας για συμβολή μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Εκ του Δ.Σ παρόντες στο συμβάν SV3GKU SV3QUB SY3AZH

2 Comments

Add Yours →

Δεν νομίζω από έναν δια κλαδωτή να μην μπορεί να λειτουργήσει ο σταθμός σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Μεγάλη υπερβολή η ανάρτηση σας για δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων.

– o sv3dvw –

Αφήστε μια απάντηση