Δράσεις

Βράβευση Εθελοντικών Ομάδων

1

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Κου Χρυσοστόμου, του αντιπεριφερειάρχη Κου Γ. Αλεξόπουλου, του υπευθύνου της Γ.Γ. Π. Προστασίας Κου Γυφτακη, του Δημάρχου Πατρών Κου Κ. Πελετίδη, των Αντιδημάρχων Αιγίου και Πάτρας,  ηγεσίας της Π/Υ Περιφέρειας και Πατρών και των εθελοντικών ομάδων σε μια σεμνή εκδήλωση στο ξενοδοχείο PortoRio, η διοίκηση της Π/Υ βράβευσε τις εθελοντικές ομάδες της Πάτρας που κατά την αντιπυρική περίοδο, και όχι μόνο, πρόσφεραν της υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο στην ευρύτερη περιοχή.

Οι εθελοντικές ομάδες που έλαβαν βραβεία ήταν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες, ο Σ.Ε.Δ. ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ο Ε.Ε.Σ, η Ε.Ο.Δ, η Ε.Ρ.ΔΥ.Π, ο Φιλοδασικός σύλλογος Σαραβαλίου και η λέσχη 4Χ4. Το βραβείο του συλλόγου παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου SV3CYL από τον υπεύθυνο της Γ.Γ. ΠΟΛ. Προστασίας Κο Γυφτακη.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Π/Υ Πατρών για την ηθική αυτήν ικανοποίηση προς την εθελοντική μας ομάδα, τα μέλη της οποίας είναι πάντα πρόθυμα να προσφέρουν προς το κοινωνικό σύνολο και στην προστασία της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...