Ενορία Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδος

There are no translations available.

AgAndreas

Ενορία Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδος, διεξαγωγή αγώνα δρόμου 5.500 μέτρων εις μνήμην Π. Δημητρίου παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου και με την αμέριστη προσφορά της ΟΕΑ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π.

CQ WPX SSB 2014

There are no translations available.

WPX

Στις 29 και 30 Μαρτίου 2014, με την συμμέτοχη αρκετών  συναδέλφων ο σύλλογος μας έλαβε μέρος στο ετήσιο CQ WPX SSB contest με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται αρκετά καλό. Το Δ/Σ ευχαριστεί  θερμά όλους τους συναδέλφους που έλαβαν μέρος για την φιλότιμη προσπάθεια τους. Οι συνάδελφοι που έλαβαν μέρος ήταν οι έξης: SV3CYL-DVK-DVW-MSE-DVO-GKT-GKU-GKX-QUB-QUD-QUG-IAK-IDF

Read more...

ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2014

There are no translations available.

PY2014

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 ο σύλλογος μας εκλήθη να παρευρεθεί στην άσκηση της Π.Υ με τον τίτλο «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2014». Η άσκηση αφορούσε την ετοιμότητα των υπηρεσιών σε περίπτωση σεισμικού γεγονότος. Η άσκηση διεξήχθη στο πρώην κτήριο υπηρεσιών του Βορείου Λιμένος Πατρών και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Read more...

Αγώνας δρόμου «Escape - Πάτρας»

There are no translations available.

1

Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 16/03/14 διεξήχθη ο αγώνας δρόμου Escape– Πάτρας, με διοργανωτές τον Δήμο της Πάτρας , το τμήμα Φυσικής Αγωγής Π/θμιας και Δ/θμιας εκπ/σης Αχαΐας και το ΚΕ.ΣΥ.Π.

Στην Ραδιοκάλυψη του αγώνα, του οποίου η έκβαση ήταν επιτυχής, έλαβαν μέρος τα μελή του συλλόγου μας: SV3CYL, MSE, DVW, GKK, IDB, AXR, IDF, MSQ, PGS, ORU, ITU, SY3ADB.

Read more...

CQ World Wide 160m Contest

There are no translations available.

1

Στις 21 έως 23 Φεβρουάριου 2014, ο σύλλογος της ΕΡΔΥΠ από τα νέα γραφεία του  εντός του χώρου στάθμευσης της Πολιτείας στο Νέο Λιμάνι Πάτρας, έλαβε μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό  CQ  WW  160M contest. Με την  συμμετοχή αρκετών συνάδελφων χειριστών έγιναν 432 επαφές σε σχετικά άσχημες συνθήκες λήψεως λόγω θορύβου.

Το Δ/Σ ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που έλαβαν μέρος.

Read more...

More Articles...