Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου

There are no translations available.

 

 Φεβρουάριος 1999

Πραγματοποιείται ο δεύτερος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας.  Η συμμετοχή και πάλι των συναδέλφων εντυπωσιακή και το γλέντι τρικούβερτο.

Τηλεπ/κή κάλυψη Ποδηλατικού Αγώνα Πάτρα - Καλάβρυτα

There are no translations available.

 

Μάρτιος 1999

Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη από ομάδα του Συλλόγου μας του Διεθνούς Ποδηλατικού Αγώνα Πάτρα - Καλάβρυτα που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός¨Όμιλος Πάτρας

Hamfest 1999

There are no translations available.

 

Μάιος 1999

Εκδρομή - επίσκεψη στο Hamfest της Ε.Ε.Ρ. στην περιοχή Παπάγου της Αθήνας με ναυλωμένο λεωφορείο από τον Σύλλογο. Μετά τις απαραίτητες αγορές ακολούθησε "κατεδάφιση" σε παραλιακό κέντρο της Βούλας.

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ραδιοερασιτεχνών

There are no translations available.

 

Δεκέμβριος 1999

Συμμετοχή στο πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ραδιοερασιτεχνών που διοργάνωσε το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών επί υπουργίας Κου Μαντέλη. Κατάθεση απόψεων και προτάσεων. Βράβευση του Συλλόγου.

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας

There are no translations available.

  

Ιανουάριος 1998

Κυριακή 21/1/1998 Στα Γραφεία της Ε.Ρ.ΔΥ.Π. πραγματοποιείται η ετήσια τακτική Γενική συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την συνέλευση προήδρευσε ο SV3ACC. Μέσα από διεξορική συζήτηση που διεξήχθη, αναπτύχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν οι πρώτες προτάσεις προκειμένου ο Σύλλογος να ξεκινήσει το έργο του. Στο τέλος της συνέλευσης εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός 1997.

More Articles...