Τοποθέτηση αναμεταδότη APRS

There are no translations available.

 

Μάιος 2002

Η τεχνική επιτροπή του Συλλόγου μας εγκαθιστά στον Α/Τ του ΟΤΕ στην ΕΓΚΛΟΥΒΗ Λευκάδας τον δεύτερο ψηφιακό αναμεταδότη APRS με το διακριτικό J48VAJ προκειμένου να καλυφθεί το κενό επικοινωνίας που υπήρχε στην περιοχή. Παρά τις αντιδράσεις κάποιων Ραδιοερασιτεχνών !!!! - εκτός Λευκάδας - ο αναμεταδότης παρέμεινε στο σημείο και προσφέρει τις υπηρεσίες μέχρι σήμερα κανονικά. Ευχαριστούμε τον SV8BUS για το VHF πομποδέκτη που προσέφερε και για την εξαιρετική συντήρηση που προσφέρει στα μηχανήματα.

Τηλεπ/κή υποστήριξη Αθλητικών αγώνων

There are no translations available.

Μάιος - Οκτώβριος 2002.

Τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη στους παρακάτω αγώνες α) 2ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Δήμου Ρίου. Εκκίνηση από Πόρτο - Ρίο και τερματισμός στον Ψαθόπυργο. Διοργανωτής ο Δήμος Ρίου και ο Σύλλογος δρομέων υγείας Πάτρας. β) Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου. Διοργανωτής Σύλλογος δρομέων υγείας Πάτρας και Περιφερ. Ταμείο Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας. Εκκίνηση Αλισσός Αχαΐας. Η παρουσία του Συλλόγου μας σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις ουσιαστική. Για την προσφορά μας αυτή βραβευτήκαμε από τον Σύλλογο δρομέων υγείας Πάτρας.

Περιπολίες δασοπροστασίας

There are no translations available.

 

Ιούλιος - Αύγουστος 2002

Ομάδα του Συλλόγου μας μαζί με άλλες εθελοντικές ομάδες, με την υποστήριξη του Δήμου της Πάτρας και την βοήθεια του υπευθύνου πρασίνου του Δήμου κου Σκαναβή, πραγματοποιεί περιπολίες δασοπροστασίας στην ευρύτερη περιοχή του Δασυλλίου.

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας - εκλογές

There are no translations available.

 

Ιανουάριος 2001

Κυριακή 28/1/2001 Γραφεία Ε.Ρ.ΔΥ.Π. Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση - κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Την Συνέλευση προήδρευσε ο SV3FUC. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2000. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής από τους SV3FUB, SV3FUX, SV3EXW η οποία διεξήγαγε τις εκλογές.

1ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου

There are no translations available.

 

Μάιος 2001

Πραγματοποιείται στην Πάτρα ο 1ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου. Τερματισμός ο Ψαθόπουργος. Απόσταση 21.097 μέτρα. Διοργανωτής Δήμος Ρίου - ΠΕΑΚ Πατρών. Ομάδα του Συλλόγου μας συνδράμει για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών.

More Articles...