Τοποθέτηση R3 στην Λευκάδα

There are no translations available.

 

Απρίλιος 2004

Τίθεται σε λειτουργία ο επαναλήπτης R3 στην θέση "ΕΓΚΛΟΥΒΗ" Λευκάδας, σε αντικατάσταση του επαναλήπτη R-1. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται υπό την επίβλεψη και συνεχή συντήρηση, από τον ακούραστο συνάδελφο SV8BUS ο οποίος και διέθεσε τα μηχανήματα. Ο επαναλήπτης R3 μαζί με το υπόλοιπο δίκτυο επαναληπτών της Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας των ομάδων έκτακτης ανάγκης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Συνάντηση Ο.Ε.Α. στην Ε.Ε.Ρ.

There are no translations available.

 

Μάιος 2004.

Συνάντηση των τοπικών συντονιστών των Ομάδων Έκτακτης Ανάγκης της Ε.Ε.Ρ. στα γραφεία της. Συζητήθηκαν διάφορα οργανωτικά θέματα, ενώ στο τέλος έγινε και παράδοση υλικού (μπουφάν, γεννήτριες, μηχανήματα). Μέλη του Συλλόγου μας καθώς και άλλοι Ραδιοερασιτέχνες της περιοχής μας συμμετέχουν στην ομάδα, την οποία ο Σύλλογός μας στηρίζει και βοηθά.

Τηλεπ/κη υποστήριξη αθλητικών εκδηλώσεων

There are no translations available.

 

 Ιούνιος 2004

Συνδρομή και Τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή των παρακάτω αθλητικών εκδηλώσεων. Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου με διοργανωτή τον Σύλλογο "Ο Φειδιππίδης". Αγώνας δρόμου αντοχής με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Μακρυγιάννη". Δρόμος υγείας 1600 μ. για νέους (μαθητές-μαθήτριες) και αγώνας δρόμου 7000 μ. με διοργανωτή τον Δήμο Ρίου (εκδηλώσεις για το περιβάλλον και την ειρήνη).

Δασοπροστασία στο δασύλιο Πάτρας

There are no translations available.

 

Ιούνιος 2004

Εθελοντές μέλη του Συλλόγου μας και της ομάδας έκτακτης ανάγκης της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, για έβδομη συνεχή χρονιά, πραγματοποιούν περιπολίες δασοπροστασίας σε δασικές περιοχές πλησίον της Πάτρας. Ο Δήμος για μία ακόμη φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή, ενισχύοντας την ομάδα με υλικό υποστήριξης.

Βράβευση από το ΣΝΟ Αχαϊας

There are no translations available.

Οκτώβριος 2004

Παρασκευή 22/10/2004 Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου της Νομαρχίας Αχαϊας με θέμα "λήξη αντιπυρικής περιόδου 2004 - έναρξη χειμερινής περιόδου 2004/2005. Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Νομάρχης Αχαϊας Κος Κατσικόπουλος παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στις εθελοντικές Οργανώσεις της Νομαρχίας για την προσφορά τους, μεταξύ των οποίων και ο Σύλλογός μας καθώς και αναμνηστικά διπλώματα στους εθελοντές.

More Articles...