ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΙΧΟΣ 2016

There are no translations available.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΙΧΟΣ

ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ 255 χιλ
22 - 24 Απριλίου 2016


Ο Αγώνας δρόμου ΔΟΛΙΧΟΣ Δελφοί Ολυμπία διεξάγεται από τον σύλλογο ΟΛΥΜΙΙΟΙ .Συνδέει τους Δελφούς με την Αρχαία Ολυμπία μέσω της Γέφυρας Ρίου Αντίρριου και είναι ίσως ο δυσκολότερος αγώνας δρόμου μήκους 255 χιλ και διάρκειας 48 ορών .

Φέτος έλαβαν μέρος 37 αθλητές από διάφορες χώρες μεταξύ αυτών και δυο γυναίκες.

Από τους συμμετέχοντες τερμάτισαν 18.
Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: http://www.doliho.gr/


Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου για 4η συνεχή χρονιά έλαβε μερος στην Ραδιοκάλυψη του αγώνα. Με αρκετούς συναδέλφους των Ο.Ε.Α του συλλόγου μας επανδρώσαμε 7 σταθμούς τροφοδοσίας στα όρια του νομού Αχαΐας. Η συμβολή μας όσον αφορά την επικοινωνία μεταξύ των σταθμών λόγω ανύπαρκτης τηλεφωνικής επικοινωνίας ήταν σημαντική.
Σε όλους τους σταθμούς τροφοδοσίας έγινε εγκατάσταση σταθμών με (portbol) ενημερώνοντας τους σταθμούς για την ώρα άφιξης και αναχώρησης των αθλητών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επιτυχή έκβαση του αγώνα και την ασφαλή διέλευση και παρακολούθηση των αθλητών μεταξύ των σταθμών.

Το Δ/Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους που έλαβαν μερος στην Ραδιοκάλυψη του αγώνα και είναι οι εξής: SV3CYL-QUB-QUD-DVW-DVK-RJT-MSQ-QUY-IEG-ORX-SY3ADB-AZH.

 

DSC03450

 

Read more...

Βράβευση Π.Υ.

There are no translations available.

 Την Τρίτη 5/12, παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, η Ε.Ρ.Δυ.Π και οι υπόλοιπες πιστοποιημένες από την Γ.Γ.Π.Π., εθελοντικές οργανώσεις βραβεύθηκαν για την προσφορά τους κατά την αντιπυρική περίοδο 2017. Στην εκδήλωση που οργάνωσε η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας παρίστατο ο Διοικητής κ. Ρουμελιώτης, ο οποίος τόνισε τη σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς των ομάδων. Η εκδήλωση καλύφθηκε και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης → Η Πυροσβεστική βράβευσε τους εθελοντές της Αχαΐας 

Read more...

"Run Greece"

There are no translations available.

Η Ε.Ρ.Δυ.Π. ανέλαβε το επικοινωνιακό κομμάτι του γνωστού αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και στην πόλη μας. Την Κυριακή 8/10 τα μέλη του συλλόγου μας κάλυψαν με επιτυχία τον αγώνα και πέτυχαν την προβολή του στο ευρύ κοινό, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο μαζικούς αγώνες. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους.

 

Read more...

Ραδιοκάλυψη αγώνα " Ζεύξη Run"

There are no translations available.

Την Κυριακή 1/10 μέλη του συλλόγου, ανέλαβαν τη ραδιοκάλυψη των αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. με την ονομασία "Ζεύξη Run", που διοργανώνονται απο τον τοπικό σύλλογο του Αγίου Βασιλείου. Ο σύλλογος ευχαριστεί τους SV3CYL, SV3AXR, SV3IDH, SV3IDF, SV3IDB, SV3PGS, SY3ADB, SV3ARF, καθώς και τον Στάθη Γιαννιώτη για την προσφορά τους στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

 

Read more...

ARI DX contest

There are no translations available.

 Το Σάββατο 6 Μαΐου, ο σύλλογος έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ARI International DX contest από το σταθμό βάσης του συλλόγου. Το contest είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς πολλοί νέοι συνάδελφοι εξασκήθηκαν στο dx από τους παλιότερους.

 Την επόμενη ημέρα, τα μέλη του συλλόγου έδωσαν το παρόν στη ραδιοκάλυψη του αγώνα "Panachaiko Trail".

 

Read more...

More Articles...