Δραστηριότητες

There are no translations available.

Το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, με την ενεργό συμμετοχή των μελών του, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στα Ραδιοερασιτεχνικά πράγματα της περιοχής μας, έχει να επιδείξει αρκετές και σημαντικές δραστηριότητες τις οποίες μπορούμε να κατατάξουμε:

Α.  Σε δραστηριότητες καθαρά Ραδιοερασιτεχνικού περιεχομένου όπως, συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς (contest), εγκατάσταση Ραδιοεξοπλισμού εντός της Περιφέρειάς μας, συμμετοχή σε Ραδιοερασιτεχνικά συνέδρια & συγκεντρώσεις, οργάνωση σεμιναρίων, επισκέψεις σε χώρους και εγκαταστάσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Ραδιοερασιτέχνες, κ.α

Β.  Σε δραστηριότητες με προσφορά στο κοινωνικό σύνολο όπως, Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που διοργανώνουν εκδηλώσεις, συνεργασία με τους τοπικούς φορείς (Δήμο - Νομαρχία) για την δασοπροστασία, σύσταση ομάδας έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων (σεισμούς, φωτιές, πλημμύρες, κ.α), ασκήσεις ετοιμότητας και τέλος συνεργασία με άλλες εθελοντικές ομάδες που παράγουν κοινωνικό έργο.

 

 Δείτε τις δράσεις του Συλλόγου μας επιλέγοντας το έτος που σας ενδιαφέρει.

Γενική Συνέλευση - Εκλογές

There are no translations available.

pita 2011

 

Ιανουάριος 2011

Κυριακή 23/1/2011. Στο Πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων του ΟΤΕ Πάτρας, στην οδό Ηλέκτρας πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η συμμετοχή των συναδέλφων στην εκδήλωση ήταν αρκετά ικανοποιητική. Με χαρά υποδεχθήκαμε φίλους αλλά και παλαιά μέλη μας τα οποία επανέκαμψαν στον Σύλλογο. Μετά το πέρας της κοπής της πίτας και της λαχειοφόρου διεξήχθη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Δ.Σ. για την διετία 2011-2012.

CQ WW WPX SSB contest

There are no translations available.

wpx

Μάρτιος 2011.

Σαββατοκύριακο 26-27/3/2011. Οι εκπομπές έγιναν από το ίδιο σημείο όπως και πέρυσι, μετά από άδεια που μας χορήγησε ο Δήμος Πατρέων για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Με βοηθό εφέτος την διάδοση πραγματοποιήθηκαν 2392 Qso, 965 Prefixies και score 4.053.020 πόντους. Operators οι SV3AQN, SV3ICK, SV3IDF,  SV3DCX, SV3CYL, SV3DVW, SV3MSE, SV3IBF, SV3FUP, SV3DVK, SV3GKU, SV3ICK, SV3AQR, SV3GKE, SV3ORE, SV3GKX.

Read more...

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για ΤΠΕ

There are no translations available.

tpe

 
Απρίλιος 2011

Την Παρασκευή 29/4/2011 στην αίθουσα Ι-12 του Πολιτιστικού και Συνεδριακού κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών,  διεξήχθει συνεδρία αφιερωμένη στον Ραδιοερασιτεχνισμό. Η συνεδρία ηταν ενταγμένη στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργάνωσε το Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα "Ένταξη & χρήση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διαδικασία". Υπεύθυνος της διοργάνωσης ήταν ο Συνάδελφος και μέλος του Συλλόγου μας ο Κος Χρήστος Παναγιωτακόπουλος SV3AQM. 

Read more...

Συνάντηση - Ενημέρωση με τους Προσκόπους

There are no translations available.

proskopoismall

Μάιος 2011

Σάββατο 7/5/2011. Εγκαταστάσεις προσκόπων στο Ρίο της Πάτρας. Στα μέλη του 6ου σύστηματος Αεροπροσκόπων & 10ου σύστηματος προσκόπων Πάτρας, ενημερώνονται από ομάδα του Συλλόγου μας, για τον  ραδιοερασιτεχνισμό, τον εξοπλισμό των Ραδιοερασιτεχνών και τις ομάδες έκτακτης ανάγκης. Στο τέλος της συνάντησης γίνεται επίδειξη επικοινωνίας μέσω μεταξύ δύο σταθμών διαμέσου των Ραδιοερασιτεχνικών αναμεταδοτών.

Read more...

More Articles...