2017

Βράβευση Π.Υ.

 Την Τρίτη 5/12, παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, η Ε.Ρ.Δυ.Π και οι υπόλοιπες πιστοποιημένες από την Γ.Γ.Π.Π., εθελοντικές οργανώσεις βραβεύθηκαν για την προσφορά τους κατά την αντιπυρική περίοδο 2017. Στην εκδήλωση που οργάνωσε η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας παρίστατο ο Διοικητής κ. Ρουμελιώτης, ο οποίος τόνισε τη σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς των ομάδων. Η εκδήλωση καλύφθηκε και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης → Η Πυροσβεστική βράβευσε τους εθελοντές της Αχαΐας 

Περισσότερα...

"Run Greece"

Η Ε.Ρ.Δυ.Π. ανέλαβε το επικοινωνιακό κομμάτι του γνωστού αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και στην πόλη μας. Την Κυριακή 8/10 τα μέλη του συλλόγου μας κάλυψαν με επιτυχία τον αγώνα και πέτυχαν την προβολή του στο ευρύ κοινό, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο μαζικούς αγώνες. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους.

 

Περισσότερα...

Ραδιοκάλυψη αγώνα " Ζεύξη Run"

Την Κυριακή 1/10 μέλη του συλλόγου, ανέλαβαν τη ραδιοκάλυψη των αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. με την ονομασία "Ζεύξη Run", που διοργανώνονται απο τον τοπικό σύλλογο του Αγίου Βασιλείου. Ο σύλλογος ευχαριστεί τους SV3CYL, SV3AXR, SV3IDH, SV3IDF, SV3IDB, SV3PGS, SY3ADB, SV3ARF, καθώς και τον Στάθη Γιαννιώτη για την προσφορά τους στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

 

Περισσότερα...

ARI DX contest

 Το Σάββατο 6 Μαΐου, ο σύλλογος έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ARI International DX contest από το σταθμό βάσης του συλλόγου. Το contest είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς πολλοί νέοι συνάδελφοι εξασκήθηκαν στο dx από τους παλιότερους.

 Την επόμενη ημέρα, τα μέλη του συλλόγου έδωσαν το παρόν στη ραδιοκάλυψη του αγώνα "Panachaiko Trail".

 

Περισσότερα...

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΙΧΟΣ 2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Συλλογος μας έλαβε μερος στην Ραδιοκάλυψη του δυσκολότερου αγώνα δρόμου Δελφοί- Αρχαία Ολυμπία απόσταση 255κμ μέσα απο τον ορεινό όγκο των νομών Αχαΐας-Ηλείας ,με την συμμετοχή 40 περίπου αθλητών όπου μόνο 15 τερμάτισαν .Οι συνάδελφοι που έλαβαν μερος ήταν οι εξής: sv3cyl-sv3qub-sv3qud-sv3rjt-sv3ieg-sv3axr-sy3adb-sy3ahc και ο φίλος ΣΤΑΘΗΣ. Το Δ/Σ του συλλόγου τους ευχαριστεί όλους.

Περισσότερα...

Αγώνας δρόμου "Φάνης Τσιμιγκάτος"

Στις 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, αγώνας δρόμου προς τιμήν του Φάνη Τσιμιγκάτου. Ο Σύλλογος ανέλαβε την πλήρη ραδιοκάλυψη του αγώνα, με μηχανοκίνητα μέσα τα οποία συνόδευαν τους δρομείς σε όλο το μήκος της διαδρομής. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους SV3 CYL, IDH, IEG, AXR, IDB, QUB, QUD, RJT, ORE, PGS, ADB, AZH.

 

Περισσότερα...

Κοπή πίτας 2017

 Την Κυριακή 22/1/2017, ο σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο πολιτιστικό κέντρο των εργαζομένων του Ο.Τ.Ε. Πάτρας. Μετά τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, ακολούθησε  ψηφοφορία για την εκλογή νέου Δ.Σ. για τη διετία 2017-2019. Τέλος, έγινε η καθιερωμένη κλήρωση λαχνών για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των δώρων και όλους τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες, οι οποιοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Περισσότερα...