2016

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2016

There are no translations available.

Την Πέμπτη 12/05/16 διεξήχθη από την ΠΕ.ΠΥ.Δ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΟΣ άσκηση για την αντιμετώπιση δασικής Πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης σε πραγματικές συνθήκες με την κωδική ονομασία ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2016 στην ευρύτερη περιοχή Αργυρών και κάτω Καστρίτσι Αχαΐας

Σκοπός η επιχειρησιακή ετοιμότητα των εμπλεκομένων στην πυρόσβεση φορέων εν όψιν της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου 
Ο σύλλογος μας με τον υπεύθυνο των ΟΕΑ SY3ADB Γεώργιο Σκιαδαρέση και τον Πρόεδρο SV3CYL Κώστα Κατσαριώτη ανέλαβαν ενεργό ρόλο κατά την διάρκεια της άσκησης βάση του σχεδίου συνεργασίας των ΟΕΑ του συλλόγου σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης .Ενδεικτικά έλαβαν μέρος: ο ΕΕΣ, η ΕΟΔ Αχαΐας, οι εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης, ο Άγιος Βασίλειος, ο ΕΟΠΥΔ., πυροσβεστικές δυνάμεις άλλων νομών, η Περιφέρεια, ο Δήμος της Πάτρας, το Δασαρχείο και διάφοροι εμπλεκόμενοι φορείς.13217070 1027971790590104_4771945904823652145_o

Read more...

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΙΧΟΣ 2016

There are no translations available.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΟΛΙΧΟΣ

ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ 255 χιλ
22 - 24 Απριλίου 2016


Ο Αγώνας δρόμου ΔΟΛΙΧΟΣ Δελφοί Ολυμπία διεξάγεται από τον σύλλογο ΟΛΥΜΙΙΟΙ .Συνδέει τους Δελφούς με την Αρχαία Ολυμπία μέσω της Γέφυρας Ρίου Αντίρριου και είναι ίσως ο δυσκολότερος αγώνας δρόμου μήκους 255 χιλ και διάρκειας 48 ορών .

Φέτος έλαβαν μέρος 37 αθλητές από διάφορες χώρες μεταξύ αυτών και δυο γυναίκες.

Από τους συμμετέχοντες τερμάτισαν 18.
Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: http://www.doliho.gr/


Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου για 4η συνεχή χρονιά έλαβε μερος στην Ραδιοκάλυψη του αγώνα. Με αρκετούς συναδέλφους των Ο.Ε.Α του συλλόγου μας επανδρώσαμε 7 σταθμούς τροφοδοσίας στα όρια του νομού Αχαΐας. Η συμβολή μας όσον αφορά την επικοινωνία μεταξύ των σταθμών λόγω ανύπαρκτης τηλεφωνικής επικοινωνίας ήταν σημαντική.
Σε όλους τους σταθμούς τροφοδοσίας έγινε εγκατάσταση σταθμών με (portbol) ενημερώνοντας τους σταθμούς για την ώρα άφιξης και αναχώρησης των αθλητών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επιτυχή έκβαση του αγώνα και την ασφαλή διέλευση και παρακολούθηση των αθλητών μεταξύ των σταθμών.

Το Δ/Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους που έλαβαν μερος στην Ραδιοκάλυψη του αγώνα και είναι οι εξής: SV3CYL-QUB-QUD-DVW-DVK-RJT-MSQ-QUY-IEG-ORX-SY3ADB-AZH.

 

DSC03450

 

Read more...

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2016

There are no translations available.

 

Την Κυριακή 24/01/16 στο Πολιτιστικό Κεντρο του ΟΤΕ στην Πάτρα σε μια θερμή γιορτινή ημέρα και με την συμμετοχή πολλών συναδέλφων έγινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. 
Το Δ/Σ ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Εύχεται σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
 

Το Δ/Σ ευχαριστεί θέρμα επίσης και τους παρακάτω δωροθέτες για την προσφορά τους για την λαχειοφόρο του συλλόγου:

  • Νίκό Κασίμη εκδότη του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες
  • Φώτη Βισηλια, SV3EAO ιδιοκτήτη του καταστήματος afasia.gr
  • Βασίλη Λαμπίρη, ιδιοκτήτη του ομώνυμου καταστήματος,
  • Δημήτρη Φλογερά, ιδιοκτήτη του ομώνυμου καταστήματος
  • Γιώργο Μπελαβγένη, SY3BAI Ιδιοκτήτη του εστιατορίου "Ναυτίκος"
  • Αλέξανδρο Κοντογούρη, SV3GKU
  • Αντρέα Τσουραπά, SV3MSQ

 pita-2016-10

Read more...