2014

Βράβευση Εθελοντικών Ομάδων

There are no translations available.

1

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Κου Χρυσοστόμου, του αντιπεριφερειάρχη Κου Γ. Αλεξόπουλου, του υπευθύνου της Γ.Γ. Π. Προστασίας Κου Γυφτακη, του Δημάρχου Πατρών Κου Κ. Πελετίδη, των Αντιδημάρχων Αιγίου και Πάτρας,  ηγεσίας της Π/Υ Περιφέρειας και Πατρών και των εθελοντικών ομάδων σε μια σεμνή εκδήλωση στο ξενοδοχείο PortoRio, η διοίκηση της Π/Υ βράβευσε τις εθελοντικές ομάδες της Πάτρας που κατά την αντιπυρική περίοδο, και όχι μόνο, πρόσφεραν της υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο στην ευρύτερη περιοχή.

Οι εθελοντικές ομάδες που έλαβαν βραβεία ήταν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες, ο Σ.Ε.Δ. ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ο Ε.Ε.Σ, η Ε.Ο.Δ, η Ε.Ρ.ΔΥ.Π, ο Φιλοδασικός σύλλογος Σαραβαλίου και η λέσχη 4Χ4. Το βραβείο του συλλόγου παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου SV3CYL από τον υπεύθυνο της Γ.Γ. ΠΟΛ. Προστασίας Κο Γυφτακη.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Π/Υ Πατρών για την ηθική αυτήν ικανοποίηση προς την εθελοντική μας ομάδα, τα μέλη της οποίας είναι πάντα πρόθυμα να προσφέρουν προς το κοινωνικό σύνολο και στην προστασία της ευρύτερης περιοχής.

Read more...

Run Greece Πάτρα 2014

There are no translations available.

RUN GRECCE_2014

Στην Πάτρα, στις 12/10/2014 και σε ένα ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.700 δρομέων, ολοκληρώθηκε η σειρά αγώνων Run Greece, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με μεγάλο χορηγό την Wind. Η πόλη της Πάτρας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της με την συμμετοχή χιλιάδων σε αυτό το αθλητικό γεγονός. Η έκτη και τελευταία διοργάνωση κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχής και έκλεισε με αυτό τον τρόπο αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Μεγάλη ήταν και η προσφορά της ΕΝΩΣΗΣ  ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΥΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ με την προθυμία και την φιλότιμη προσπάθεια των συναδέλφων ραδιοερασιτεχνών στην Ραδιοκάλυψη των αγώνα.

12o Δημοτικό Σχολείο Πάτρας

There are no translations available.

12dimot

Την Κυριακή 4/5/2014 η ΟΕΑ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π υποστήριξε τον ποδηλατικό περίπατο που διοργάνωσε το 12o Δημοτικό Σχολείο Πάτρας.

Μαραθωνιος Αγώνας Δρόμου «Δόλιχος» Δελφοί – Αρχαία Ολυμπία

There are no translations available.

1

Η ΟΕΑ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π έλαβε μέρος στην ραδιοκάλυψη του Μαραθώνιου Αγώνα Δρόμου “Δόλιχος” Δελφοί – Αρχαία Ολυμπία 255km με τους συναδέλφους: SV3CYLDVKDVWMSEGKKQUDQUBIDFMSQAXRORUADBIDB-και ο συνεργάτης του συλλόγου Νίκος

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 33 αθλητές απο τους οποίους τερμάτισαν οι 8. 

Οι 3 πρώτοι ήταν οι εξής:


1ος EUSEBIO BOCHONS - SPAIN
2os SAKARI HAKA - FINLAND
3os PENBIN CHEN - CHINA


Πληροφορίες για την διοργάνωση στην ιστοσελίδα http://www.doliho.gr/

 

Read more...

Ενορία Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδος

There are no translations available.

AgAndreas

Ενορία Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδος, διεξαγωγή αγώνα δρόμου 5.500 μέτρων εις μνήμην Π. Δημητρίου παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου και με την αμέριστη προσφορά της ΟΕΑ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π.

CQ WPX SSB 2014

There are no translations available.

WPX

Στις 29 και 30 Μαρτίου 2014, με την συμμέτοχη αρκετών  συναδέλφων ο σύλλογος μας έλαβε μέρος στο ετήσιο CQ WPX SSB contest με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται αρκετά καλό. Το Δ/Σ ευχαριστεί  θερμά όλους τους συναδέλφους που έλαβαν μέρος για την φιλότιμη προσπάθεια τους. Οι συνάδελφοι που έλαβαν μέρος ήταν οι έξης: SV3CYL-DVK-DVW-MSE-DVO-GKT-GKU-GKX-QUB-QUD-QUG-IAK-IDF

Read more...

ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2014

There are no translations available.

PY2014

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 ο σύλλογος μας εκλήθη να παρευρεθεί στην άσκηση της Π.Υ με τον τίτλο «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2014». Η άσκηση αφορούσε την ετοιμότητα των υπηρεσιών σε περίπτωση σεισμικού γεγονότος. Η άσκηση διεξήχθη στο πρώην κτήριο υπηρεσιών του Βορείου Λιμένος Πατρών και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Read more...

Αγώνας δρόμου «Escape - Πάτρας»

There are no translations available.

1

Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 16/03/14 διεξήχθη ο αγώνας δρόμου Escape– Πάτρας, με διοργανωτές τον Δήμο της Πάτρας , το τμήμα Φυσικής Αγωγής Π/θμιας και Δ/θμιας εκπ/σης Αχαΐας και το ΚΕ.ΣΥ.Π.

Στην Ραδιοκάλυψη του αγώνα, του οποίου η έκβαση ήταν επιτυχής, έλαβαν μέρος τα μελή του συλλόγου μας: SV3CYL, MSE, DVW, GKK, IDB, AXR, IDF, MSQ, PGS, ORU, ITU, SY3ADB.

Read more...

CQ World Wide 160m Contest

There are no translations available.

1

Στις 21 έως 23 Φεβρουάριου 2014, ο σύλλογος της ΕΡΔΥΠ από τα νέα γραφεία του  εντός του χώρου στάθμευσης της Πολιτείας στο Νέο Λιμάνι Πάτρας, έλαβε μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό  CQ  WW  160M contest. Με την  συμμετοχή αρκετών συνάδελφων χειριστών έγιναν 432 επαφές σε σχετικά άσχημες συνθήκες λήψεως λόγω θορύβου.

Το Δ/Σ ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που έλαβαν μέρος.

Read more...

2ος Δρόμος Υγείας Πάτρας

There are no translations available.

Την Κυριακή 9/2/2014 ο σύλλογος μας  συμμετείχε στον 2ος Δρόμο υγείας Πάτρας που διοργάνωθηκε από το Σύλλογο Δρομέων & Περιπατητών Πάτρας «ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ» καλύπτωντας τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες του αγώνα με τη συμμετοχή 20 τουλάχιστων συναδέλφων, οχημάτων για την αυτόματη ενημέρωση για την θέση των αθλητών μέσω APRS και μοτοσυκλετιστών για την προστασία των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

1780123 250915278420936 336478420 o

Read more...