2014

Βράβευση Εθελοντικών Ομάδων

There are no translations available.

1

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Κου Χρυσοστόμου, του αντιπεριφερειάρχη Κου Γ. Αλεξόπουλου, του υπευθύνου της Γ.Γ. Π. Προστασίας Κου Γυφτακη, του Δημάρχου Πατρών Κου Κ. Πελετίδη, των Αντιδημάρχων Αιγίου και Πάτρας,  ηγεσίας της Π/Υ Περιφέρειας και Πατρών και των εθελοντικών ομάδων σε μια σεμνή εκδήλωση στο ξενοδοχείο PortoRio, η διοίκηση της Π/Υ βράβευσε τις εθελοντικές ομάδες της Πάτρας που κατά την αντιπυρική περίοδο, και όχι μόνο, πρόσφεραν της υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο στην ευρύτερη περιοχή.

Οι εθελοντικές ομάδες που έλαβαν βραβεία ήταν οι εθελοντές δασοπυροσβέστες, ο Σ.Ε.Δ. ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ο Ε.Ε.Σ, η Ε.Ο.Δ, η Ε.Ρ.ΔΥ.Π, ο Φιλοδασικός σύλλογος Σαραβαλίου και η λέσχη 4Χ4. Το βραβείο του συλλόγου παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου SV3CYL από τον υπεύθυνο της Γ.Γ. ΠΟΛ. Προστασίας Κο Γυφτακη.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Π/Υ Πατρών για την ηθική αυτήν ικανοποίηση προς την εθελοντική μας ομάδα, τα μέλη της οποίας είναι πάντα πρόθυμα να προσφέρουν προς το κοινωνικό σύνολο και στην προστασία της ευρύτερης περιοχής.

Read more...

Run Greece Πάτρα 2014

There are no translations available.

RUN GRECCE_2014

Στην Πάτρα, στις 12/10/2014 και σε ένα ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.700 δρομέων, ολοκληρώθηκε η σειρά αγώνων Run Greece, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με μεγάλο χορηγό την Wind. Η πόλη της Πάτρας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της με την συμμετοχή χιλιάδων σε αυτό το αθλητικό γεγονός. Η έκτη και τελευταία διοργάνωση κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχής και έκλεισε με αυτό τον τρόπο αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Μεγάλη ήταν και η προσφορά της ΕΝΩΣΗΣ  ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΥΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ με την προθυμία και την φιλότιμη προσπάθεια των συναδέλφων ραδιοερασιτεχνών στην Ραδιοκάλυψη των αγώνα.

12o Δημοτικό Σχολείο Πάτρας

There are no translations available.

12dimot

Την Κυριακή 4/5/2014 η ΟΕΑ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π υποστήριξε τον ποδηλατικό περίπατο που διοργάνωσε το 12o Δημοτικό Σχολείο Πάτρας.

Μαραθωνιος Αγώνας Δρόμου «Δόλιχος» Δελφοί – Αρχαία Ολυμπία

There are no translations available.

1

Η ΟΕΑ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π έλαβε μέρος στην ραδιοκάλυψη του Μαραθώνιου Αγώνα Δρόμου “Δόλιχος” Δελφοί – Αρχαία Ολυμπία 255km με τους συναδέλφους: SV3CYLDVKDVWMSEGKKQUDQUBIDFMSQAXRORUADBIDB-και ο συνεργάτης του συλλόγου Νίκος

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 33 αθλητές απο τους οποίους τερμάτισαν οι 8. 

Οι 3 πρώτοι ήταν οι εξής:


1ος EUSEBIO BOCHONS - SPAIN
2os SAKARI HAKA - FINLAND
3os PENBIN CHEN - CHINA


Πληροφορίες για την διοργάνωση στην ιστοσελίδα http://www.doliho.gr/

 

Read more...

Ενορία Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδος

There are no translations available.

AgAndreas

Ενορία Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδος, διεξαγωγή αγώνα δρόμου 5.500 μέτρων εις μνήμην Π. Δημητρίου παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου και με την αμέριστη προσφορά της ΟΕΑ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π.

More Articles...