2007

Γενική Συνέλευση - εκλογές

There are no translations available.

Φεβρουάριος 2007

Σε έναν διαφορετικό χώρο από τις άλλες φορές - στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΑΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ - έγινε η ετήσια Γενική μας συνέλευση, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος εκτός των άλλων έδωσε ιδιαίτερη αναφορά στα δεκάχρονα γενέθλια του Συλλόγου με μία σύντομη ανασκόπηση των κυριότερων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων. Μια ανασκόπηση που θύμισε πολλά στους παλαιότερους συναδέλφους, αλλά εντυπωσίασε και τους νεότερους. Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Πνευματικού & Καλιτεχνικού κέντρου του Δήμου Πατρέων Κος Β.Τζόλλας.  

Read more...

CQ WW-WPX SSB 2007

There are no translations available.

 Μάρτιος 2007

Σαββατοκύριακο 24-25/3/2007 Ένα ακόμα διήμερο αφιερωμένο στην εθνική μας εορτή και για εμάς αφιερωμένο στην αγάπη μας για το Hobby . Έτσι για άλλη μια φορά συμμετείχαμε σε ένα από τα μεγαλύτερα ραδιοερασιτεχνικά Contest το WW WPX SSB. Αυτή την φορά ο χώρος που τοποθετήσαμε τα μηχανήματα και τις κεραίες μας, ήταν το γραφείο του Ομίλου Παρακτίων Αλιέων & Θαλασσίων Αθλημάτων (Ο.Π.Α.Θ.Α.) στην Τερψιθέα Πάτρας το οποίο ευγενώς μας παραχώρησαν ύστερα από άδεια του Λιμενικού Ταμείου Πάτρας. Εφέτος με την διάδοση στο χειρότερο σημείο των τελευταίων χρόνων, κατορθώσαμε να πραγματοποιήσουμε 2418 QSO.

Read more...

Τηλεπ/κή κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων

There are no translations available.

Απρίλιος, Μαίος, Ιούλιος, Οκτώβριος 2007

Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη των παρακάτω αθλητικών εκδηλώσεων. α) 22/4/2007 "Το πέρασμα της Γέφυρας" Εκκίνηση από το Αντίριο και τερματισμός το Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Διοργανωτής ο Δήμος Πάτρας (ΟΝΑΠ) με συνδιοργανωτές τους Δήμους Αντιρρίου και Ρίου. β) 6/5/2007 "Κλασσικός γύρος της Πάτρας". Διοργανωτής ο Δήμος της Πάτρας (ΟΝΑΠ). γ) 27/7/2007 "Ποδηλατικός περίπατος και ποδηλατικές δεξιοτεχνίες". Διοργανωτής ο μορφωτικός και πολιτιστικός Σύλλογος "Παναγία η Γηροκομήτισσα". δ) 7/10/2007 "Ημιμαραθώνιος δρόμος Αχαϊας". Διαδρομή Καμίνια - Βραχνέικα - Πάτρα. Διοργανωτής ο Δήμος Πάτρας (ΟΝΑΠ) και ο Σύλλογος δρομέων υγείας "Ο Φειδιππίδης"

Συμμετοχή στο ARI contest

There are no translations available.

 

Μάϊος 2007

Σαββατοκύριακο 5-6/5/2007. Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Λευκάδας συμμετείχε στο ετήσιο Contest της Ιταλικής Ένωσης ARI. Την προσπάθεια αυτή ο Σύλλογός μας ενίσχυσε τόσο με τρείς χειριστές του (SV3AQN - SV3DCX - SV3CYL) όσο και με τα απαραίτητα μηχανήματα. Στις 24 ώρες που διήρκησε το contest πραγματοποιήθηκαν 1033 QSO και το "κοντέρ " έγραψε 1.197.960 πόντους.

Έκθεση "Από τον Τηλέγραφο στον γαληνίτη"

There are no translations available.

Δεκέμβριος 2007

Κάθε προσδοκία επιτυχίας ξεπέρασε η έκθεση Μέσων Επικοινωνίας 19ου και 20ου αιώνα και Ελληνικών Τηλεγραφημάτων «Από τον Τηλέγραφο στον γαληνίτη» που διοργανώθηκε από τις 14-21/12/2007 στον εκθεσιακό Χώρο των Αποθηκών Μπάρι (Οθωνος και Αμαλίας 8) από τον Συλλογό μας σε συνεργασία με το Πνευματικό-Καλλιτεχνικό Κέντρο του Δήμου Πατρέων. Εκατοντάδες Πατρινοί, τόσο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων όσο και τις υπόλοιπες ημέρες, έδωσαν το παρόν έχοντας την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να θαυμάσουν την τεχνολογία μιας άλλης εποχής. Η έκθεση περιελάμβανε θέματα από τις συλλογές του Γιώργου Παναγιωτίδη (SV1CEP) και του Γιάννη Μυλωνά.

Read more...