2005

Γενική Συνέλευση - εκλογές

There are no translations available.

Ιανουάριος 2005

Κυρακή 23/1/2005 Στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Πάτρας με σύμμαχο μια ηλιόλουστη ημέρα και με την παρουσία 70 περίπου Συναδέλφων, όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η πρόσκληση που απηύθυνε το απερχόμενο Δ.Σ. σε όλους τους Ραδιοερασιτέχνες της περιοχής μας, προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Συλλόγου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έτυχε μεγάλης αποδοχής.Με μεγάλη μας χαρά είδαμε να μας τιμούν με την παρουσία τους συνάδελφοι Ραδιοερασιτέχνες από τα παλιά, αλλά και συνάδελφοι νέοι στο Hobby. Η εξέλιξη αυτή μας έδωσε την μεγαλύτερη ικανοποίηση. Προεδρεύοντος του SV3ARF ο απερχόμενος Γραμματέας SV3AQN έκανε μία ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή στην συμβολή των Ραδιοερασιτεχνών στην ανακάλυψη των βραχέων κυμάτων και στη συνέχεια παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό έτους 2004 ο οποίος υπερψηφίσθη. Εν συνεχεία εκπρόσωπος της εξελεγκτικής επιτροπής παρουσίασε τον διαχειριστικό έλεγχο και η Συνέλευση υπερψήφισε τον Οικονομικό απολογισμό. Εν συνεχεία έγινε εκλογή εφορευτικής η οποία διεξήγαγε με απόλυτη επιτυχία τις εκλογές.Της ψηφοφορίας προηγήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και λαχειοφόρος. Οι συνήθεις ύποπτοι των τελευταίων χρόνων (SV3FVQ και πατήρ) χτύπησαν για άλλη φορά, πλουτίζοντας την συλλογή τους με ένα ακόμα μηχάνημα (ALINCO DR-135), ενώ τα φλουριά της πίτας έπεσαν στους SV3CYL - SV3GKS - SW3ITV οι οποίοι και κέρδισαν από μία ετήσια συνδρομή του περιοδικού "ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ". Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχόμαστε Kαλή Xρονιά - Kαλά QSO's.

Read more...

Link RU0 (SV3C)

There are no translations available.

 

Ιανουάριος 2005.

 Κρυσταλόβρυση Αχαϊας. Πυροφυλάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ομάδα εργασίας της τεχνικής επιτροπής του Συλλόγου μας ( SV3CYL - SV3DVK - SV3DJI) επί το έργον. Συντήρηση του Link RU0 (SV3C) - αντικατάσταση κεραίας, ιστού, μπαταριών. Μαζί τους για συμπαράσταση και οι SV3AQR - SV3GKE - SV3IAI.

Read more...

CQ WW-WPX Contest 2005

There are no translations available.

 

Μάρτιος 2005.

Συμμετοχή του Συλλόγου μας με ειδικό διακριτικό J43P στο WW WPX Contest. Πρωτεύων στόχος της συμμετοχής μας ήταν η απόκτηση εμπειρίας από τα μέλη μας γύρω από το DX και το Contesting. Η ομάδα μας κατάφερε να πραγματοποιήσει 2412 επαφές, αριθμός που κατά την γνώμη μας κρίνεται ικανοποιητικός και πέραν των προσδοκιών μας.

Read more...

Συμμετοχή στο ARI SSB CONTEST

There are no translations available.

 

 

Μαίος 2005

 

Tο contest team του Συλλόγου μας με Operators τους SV3AQR - SV3DCX - SV3GKE - SV3GKU - SV3FUP - SV3AQN συμμετείχε τον Μαϊο στο ARI INTERNATIONAL SSB CONTEST, όπου έλαβε και την τέταρτη θέση στην κατηγορία Multi Operators με 924.766 πόντους. Πραγματοποιήθηκαν 1112 QSO με 65 ραδιοχώρες.

Επίσκεψη στο ΟΛΥΜΠΙΑ ΡΑΔΙΟ

There are no translations available.

Μάϊος 2005

Κυριακή 15/5/2005 Με σύμμαχο τόν καλό καιρό πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο κέντρο εκπομπής βραχέων κυμάτων Αγουλινίτσας (ΟΛΥΜΠΙΑ ΡΑΔΙΟ). Μια επίσκεψη που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με την συμμετοχή 45 συναδέλφων. Η παρουσίαση των εγκαταστάσεων και των δυνατοτήτων του παράκτιου, από τον Προιστάμενό του Κον Σταυρόπουλο αλλά και από το υπόλοιπο προσωπικό ήταν πλήρης. Συγχαρητήρια στον Οργανισμό (ΟΤΕ) που έμπρακτα εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να βρίσκεται κοντά στους ναυτικούς μας, προσφέροντάς τους την ασφάλεια που χρειάζονται και την ζεστή οικογενειακή φωνή που τόσο έχουν ανάγκη εκεί που ταξιδεύουν.

Read more...

Lighthouse Activation "Δουκάτο"

There are no translations available.

 

Iούλιος 2005

Lighthouse Activation "Δουκάτο" (38Ν33 20E32) ARLHS GRE 060 Loc:KM08GN σε συνεργασία με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Νομού Λευκάδας. Ο φάρος βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Λευκάδας, με θέα προς την Κεφαλονιά, Ιθάκη, Καστό και Μεγαννήσι, στο ακρωτήρι Λευκάτας ( ή κάβο της Kυράς ή κάβο Δουκάτο).

Read more...

Τηλεπ/κή υποστήριξη σε αθλητικές εκδηλώσεις

There are no translations available.

Η ομάδα Ραδιοκάλυψης του Συλλόγου μας παρείχε τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη στις ακόλουθες αθλητικές εκδηλώσεις. α) Δρόμος υγείας 1600 μ. για νέους και αγώνας δρόμου 7000 μ. με διοργανωτή τον Δήμο Ρίου (εκδηλώσεις για το περιβάλλον και την ειρήνη). β) 2ος ημιμαραθώνιος αγώνας Παναχαϊκού όρους απόστασης 21.100 μ. Εκκίνηση από την μονή Γηροκομείου και τερματισμός το καταφύγιο του ορειβατικού. Διοργανωτής ο Σύλλογος μαραθωνοδρόμων "Φειδιπίδης" και ο Ορειβατικός Σύλλογος Πάτρας. γ) Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Καμίνια - Πάτρα οργάνωση από τον Σύλλογο δρομέων υγείας Πάτρας και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων "Ο Φειδιπίδης" υπό την αιγίδα του Δήμου Πάτρας.

Field Day 2005

There are no translations available.

 

Σεπτέμβριος 2005.

Ομάδα αποτελούμενοι από τους SV3DCX - SV3GKE - SV3AQN - SV3CYL παίρνει τα βουνά μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό (μηχανήματα, εφόδια, γεννήτριες, όρεξη) προκειμένου να συμμετάσχει στο καθιερωμένο FIELD DAY. Προορισμός η ορεινή Αχαϊα και συγκεκριμένα η Κάτω Βλασία. Το όμορφο αυτό Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν 608 επαφές SSB με 41 ραδιοχώρες.
Στη φωτογραφία ο SV3GKE (Μιχάλης) καταχωρεί άλλο ένα QSO στο Logbook.

RTTY contest

There are no translations available.

 

  

 

Δεκέμβριος 2005

 

Ομάδα χειριστών αποτελούμενη από τους SV3AQN - SV3GKE - SV3DCX - SV3GKU - SV3EXU συμμετείχε στο ΟΚ DX RTTY contest. Πραγματοποιήθηκαν 705 QSO με 57 ραδιοχώρες και 318.399 πόντους