2004

Συνάντηση Ο.Ε.Α. στην Ε.Ε.Ρ.

 

Μάιος 2004.

Συνάντηση των τοπικών συντονιστών των Ομάδων Έκτακτης Ανάγκης της Ε.Ε.Ρ. στα γραφεία της. Συζητήθηκαν διάφορα οργανωτικά θέματα, ενώ στο τέλος έγινε και παράδοση υλικού (μπουφάν, γεννήτριες, μηχανήματα). Μέλη του Συλλόγου μας καθώς και άλλοι Ραδιοερασιτέχνες της περιοχής μας συμμετέχουν στην ομάδα, την οποία ο Σύλλογός μας στηρίζει και βοηθά.

Τοποθέτηση R3 στην Λευκάδα

 

Απρίλιος 2004

Τίθεται σε λειτουργία ο επαναλήπτης R3 στην θέση "ΕΓΚΛΟΥΒΗ" Λευκάδας, σε αντικατάσταση του επαναλήπτη R-1. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται υπό την επίβλεψη και συνεχή συντήρηση, από τον ακούραστο συνάδελφο SV8BUS ο οποίος και διέθεσε τα μηχανήματα. Ο επαναλήπτης R3 μαζί με το υπόλοιπο δίκτυο επαναληπτών της Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας των ομάδων έκτακτης ανάγκης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας

Ιανουάριος 2004

Κυριακή 25/1/2004 Πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Πάτρας. Σε μία ιδιαίτερα ζεστή αίθουσα, με την παρουσία πολλών συναδέλφων και καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του εργατικού κέντρου Πάτρας και Ραδιοερασιτέχνης SV3ICD Κος Μπάρλος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Πάτρας Κος Ζαφειρόπουλος, εκπρόσωποι άλλων συνεργαζόμενων Συλλόγων, πραγματοποιείται η Γενική μας Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την συνέλευση προήδρευσε ο SV3GKY. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός 2003.