2004

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας

Ιανουάριος 2004

Κυριακή 25/1/2004 Πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Πάτρας. Σε μία ιδιαίτερα ζεστή αίθουσα, με την παρουσία πολλών συναδέλφων και καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του εργατικού κέντρου Πάτρας και Ραδιοερασιτέχνης SV3ICD Κος Μπάρλος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Πάτρας Κος Ζαφειρόπουλος, εκπρόσωποι άλλων συνεργαζόμενων Συλλόγων, πραγματοποιείται η Γενική μας Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την συνέλευση προήδρευσε ο SV3GKY. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός 2003.

Τοποθέτηση R3 στην Λευκάδα

 

Απρίλιος 2004

Τίθεται σε λειτουργία ο επαναλήπτης R3 στην θέση "ΕΓΚΛΟΥΒΗ" Λευκάδας, σε αντικατάσταση του επαναλήπτη R-1. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται υπό την επίβλεψη και συνεχή συντήρηση, από τον ακούραστο συνάδελφο SV8BUS ο οποίος και διέθεσε τα μηχανήματα. Ο επαναλήπτης R3 μαζί με το υπόλοιπο δίκτυο επαναληπτών της Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας των ομάδων έκτακτης ανάγκης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Συνάντηση Ο.Ε.Α. στην Ε.Ε.Ρ.

 

Μάιος 2004.

Συνάντηση των τοπικών συντονιστών των Ομάδων Έκτακτης Ανάγκης της Ε.Ε.Ρ. στα γραφεία της. Συζητήθηκαν διάφορα οργανωτικά θέματα, ενώ στο τέλος έγινε και παράδοση υλικού (μπουφάν, γεννήτριες, μηχανήματα). Μέλη του Συλλόγου μας καθώς και άλλοι Ραδιοερασιτέχνες της περιοχής μας συμμετέχουν στην ομάδα, την οποία ο Σύλλογός μας στηρίζει και βοηθά.

Τηλεπ/κη υποστήριξη αθλητικών εκδηλώσεων

 

 Ιούνιος 2004

Συνδρομή και Τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή των παρακάτω αθλητικών εκδηλώσεων. Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου με διοργανωτή τον Σύλλογο "Ο Φειδιππίδης". Αγώνας δρόμου αντοχής με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Μακρυγιάννη". Δρόμος υγείας 1600 μ. για νέους (μαθητές-μαθήτριες) και αγώνας δρόμου 7000 μ. με διοργανωτή τον Δήμο Ρίου (εκδηλώσεις για το περιβάλλον και την ειρήνη).

Δασοπροστασία στο δασύλιο Πάτρας

 

Ιούνιος 2004

Εθελοντές μέλη του Συλλόγου μας και της ομάδας έκτακτης ανάγκης της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, για έβδομη συνεχή χρονιά, πραγματοποιούν περιπολίες δασοπροστασίας σε δασικές περιοχές πλησίον της Πάτρας. Ο Δήμος για μία ακόμη φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή, ενισχύοντας την ομάδα με υλικό υποστήριξης.

Βράβευση από το ΣΝΟ Αχαϊας

Οκτώβριος 2004

Παρασκευή 22/10/2004 Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου της Νομαρχίας Αχαϊας με θέμα "λήξη αντιπυρικής περιόδου 2004 - έναρξη χειμερινής περιόδου 2004/2005. Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Νομάρχης Αχαϊας Κος Κατσικόπουλος παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στις εθελοντικές Οργανώσεις της Νομαρχίας για την προσφορά τους, μεταξύ των οποίων και ο Σύλλογός μας καθώς και αναμνηστικά διπλώματα στους εθελοντές.

Σεμινάριο "Ιονοσφαιρική διάδοση Υπερυψηλών Συχνοτήτων

 

Δεκέμβρης 2004

Σάββατο 5/12/2004 Το Δ.Σ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π. συνεχίζοντας την προσπάθεια για την συνεχή επιμόρφωση των μελών της και όχι μόνο, διοργάνωσε διάλεξη με θέμα "ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΥΠΕΡΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (VHF) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ" με ομιλητή των SV1DH Κώστα Φιμερέλη. Εντυπωσιακή η παρουσία των Συναδέλφων (35 άτομα) και η συμμετοχή τους κατά την παρουσίαση του θέματος. Ευχαριστούμε θερμά τον Συνάδελφο Κώστα SV1DH για την ευγενική του προσφορά και για τις τόσο σημαντικές γνώσεις, που μας μετέφερε.

Περισσότερα...

1ος Τρικούπειος Αγώνας δρόμου

 

Νοέμβρης 28/11/2004

Κυριακή 28/12/2004 Διεξήχθει ο 1ος Τρικούπειος Αγώνας δρόμου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι Νομαρχίες, Αχαϊας - Αιτωλ/νίας και οι Δήμοι Αντιρρίου, Ρίου, Πάτρας, με την συμμετοχή 850!! Αθλητών. Η απόσταση που καλύφθηκε ήταν 10.000 μ. με εκκίνηση το Αντίρριο - πέρασμα από την γέφυρα και τερματισμός στην Πάτρα, στο στάδιο Τόφαλος. Η ομάδα ραδιοκάλυψης του Συλλόγου μας συμμετείχε στην άψογη διοργάνωση του αγώνα, παρέχοντας υπηρεσίες επικοινωνίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων αθλητών.