2004

Σεμινάριο "Ιονοσφαιρική διάδοση Υπερυψηλών Συχνοτήτων

There are no translations available.

 

Δεκέμβρης 2004

Σάββατο 5/12/2004 Το Δ.Σ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π. συνεχίζοντας την προσπάθεια για την συνεχή επιμόρφωση των μελών της και όχι μόνο, διοργάνωσε διάλεξη με θέμα "ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΥΠΕΡΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (VHF) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ" με ομιλητή των SV1DH Κώστα Φιμερέλη. Εντυπωσιακή η παρουσία των Συναδέλφων (35 άτομα) και η συμμετοχή τους κατά την παρουσίαση του θέματος. Ευχαριστούμε θερμά τον Συνάδελφο Κώστα SV1DH για την ευγενική του προσφορά και για τις τόσο σημαντικές γνώσεις, που μας μετέφερε.

Read more...

1ος Τρικούπειος Αγώνας δρόμου

There are no translations available.

 

Νοέμβρης 28/11/2004

Κυριακή 28/12/2004 Διεξήχθει ο 1ος Τρικούπειος Αγώνας δρόμου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι Νομαρχίες, Αχαϊας - Αιτωλ/νίας και οι Δήμοι Αντιρρίου, Ρίου, Πάτρας, με την συμμετοχή 850!! Αθλητών. Η απόσταση που καλύφθηκε ήταν 10.000 μ. με εκκίνηση το Αντίρριο - πέρασμα από την γέφυρα και τερματισμός στην Πάτρα, στο στάδιο Τόφαλος. Η ομάδα ραδιοκάλυψης του Συλλόγου μας συμμετείχε στην άψογη διοργάνωση του αγώνα, παρέχοντας υπηρεσίες επικοινωνίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων αθλητών.

Βράβευση από το ΣΝΟ Αχαϊας

There are no translations available.

Οκτώβριος 2004

Παρασκευή 22/10/2004 Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου της Νομαρχίας Αχαϊας με θέμα "λήξη αντιπυρικής περιόδου 2004 - έναρξη χειμερινής περιόδου 2004/2005. Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Νομάρχης Αχαϊας Κος Κατσικόπουλος παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στις εθελοντικές Οργανώσεις της Νομαρχίας για την προσφορά τους, μεταξύ των οποίων και ο Σύλλογός μας καθώς και αναμνηστικά διπλώματα στους εθελοντές.

Δασοπροστασία στο δασύλιο Πάτρας

There are no translations available.

 

Ιούνιος 2004

Εθελοντές μέλη του Συλλόγου μας και της ομάδας έκτακτης ανάγκης της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, για έβδομη συνεχή χρονιά, πραγματοποιούν περιπολίες δασοπροστασίας σε δασικές περιοχές πλησίον της Πάτρας. Ο Δήμος για μία ακόμη φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή, ενισχύοντας την ομάδα με υλικό υποστήριξης.

Τηλεπ/κη υποστήριξη αθλητικών εκδηλώσεων

There are no translations available.

 

 Ιούνιος 2004

Συνδρομή και Τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή των παρακάτω αθλητικών εκδηλώσεων. Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου με διοργανωτή τον Σύλλογο "Ο Φειδιππίδης". Αγώνας δρόμου αντοχής με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Μακρυγιάννη". Δρόμος υγείας 1600 μ. για νέους (μαθητές-μαθήτριες) και αγώνας δρόμου 7000 μ. με διοργανωτή τον Δήμο Ρίου (εκδηλώσεις για το περιβάλλον και την ειρήνη).

More Articles...