2003

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας - Εκλογές

There are no translations available.

 

Ιανουάριος 2003

Κυριακή 26/1/2003 Γραφεία Ε.Ρ.ΔΥ.Π. Eτήσια Γενική Συνέλευση - Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - Εκλογές. Πρόεδρος της συνέλευσης ο SV3ΕΑΤ. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2002. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής αποτελούμενης από τους SV3GKT, SV3AXR και SV3EXS η οποία διεξήγαγε τις εκλογές.

Άσκηση Επικοινωνία 2003

There are no translations available.

 

Μάρτιος 2003

Πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία η άσκηση "Επικοινωνία 2003" των Ο.Ε.Α. του Συλλόγου μας σε συνεργασία με την Ο.Ε.Α. της Ε.Ε.Ρ. που ευρίσκετο στην πόλη μας για τον σκοπό αυτό. Η άσκηση αναφερόταν σε σεισμικό επεισόδιο στην περιοχή Βαρθολομιού του νομού Ηλείας. Της άσκησης προηγήθηκε σεμινάριο σχετικά με τους τρόπους δράσης της ομάδας σε έκτακτες καταστάσεις, ενώ στο τέλος ακολούθησε αξιολόγηση αυτής.

CQ WW WPX SSB Contest 2003

There are no translations available.

 

Μάρτιος 2003

Συμμετοχή στο ετήσιο WW WPX SSB Contest. Τα μηχανήματα και οι κεραίες στήθηκαν και πάλι στον ίδιο χώρο του Λιμενικού ταμείου Πάτρας, όπου έγινε και το Contest το 2000 . Πραγματοποιήθηκαν 2500 QSO με την συμμετοχή αρκετών συναδέλφων και την ευγενική υποστήριξη των συναδέλφων SV1CIB - SV1DPI - SV1DPP - SV8CS. Ευχαριστούμε τον Σπύρο SV8CS για τα μηχανήματα που μας διέθεσε καθώς επίσης και τον Σύλλογο του Αγρινίου για την κεραία R7000.

Τηλεπ/κή κάλυψη ημιμαραθωνίου

There are no translations available.

 

Μάιος 2003

Η ομάδα ραδιοκάλυψης του Συλλόγου μας παρείχε τηλεπικοινωνιακή κάλυψη στον ημιμαραθώνιο αγώνα Αλισσός Αχαΐας - Πάτρα, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας. Η κάλυψη του συγκεκριμένου αγώνα έγινε για πρώτη φορά εκτός των άλλων και με την βοήθεια του συστήματος APRS, το οποίο και παρουσιάσαμε στο κοινό.

Τοποθέτηση αναμεταδότη APRS

There are no translations available.

 

Μάιος 2003

Τοποθετείται στην περιοχή Κάστρο Κυλλήνης ο τρίτος ψηφιακός αναμεταδότης APRS του Συλλόγου μας με το διακριτικό J43VAF καλύπτοντας το κενό μεταξύ Πάτρας (J43VAE) και Ζακύνθου (SV8CS-11). Ευχαριστούμε τους συναδέλφους SV3BEF για το TNC 1270 που προσέφερε, τον SV3DJI για το μηχάνημα IC-229 και τον SV3DJF για την κεραία 4 5/8.

1ος ημιμαραθώνιος αγώνας Παναχαϊκού

There are no translations available.

 

Σεπτέμβριος 2003

Διεξάγεται ο 1ος ημιμαραθώνιος αγώνας Παναχαϊκού όρους απόστασης 21.100 μ. Εκκίνηση από την μονή Γηροκομείου και τερματισμός το καταφύγιο του ορειβατικού. Διοργανωτής ο Σύλλογος μαραθωνοδρόμων "Φειδιπίδης" και ο Ορειβατικός Σύλλογος Πάτρας. Μέλη του Συλλόγου μας παρείχαν τηλεπικοινωνιακή κάλυψη, βοηθώντας τους αθλητές και διοργανωτές σε όλον το μήκος του αγώνα.

Σεμινάριο "ψηφιακές επικοινωνίες - APRS"

There are no translations available.

 

Δεκέμβριος 2003

Πραγματοποιείται στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε. Πάτρας σεμινάριο με θέμα "ψηφιακές επικοινωνίες - APRS" . Την παρουσίαση έκανε ο Συνάδελφος SV1RD σε ακροατήριο 30 συναδέλφων. Κατά γενική ομολογία των συναδέλφων ήταν ένα επιτυχημένο σεμινάριο, το οποίο τους έδωσε την ευκαιρία να μάθουν για το APRS και να ικανοποιήσουν τις απορίες τους.