2002

Περιπολίες δασοπροστασίας

 

Ιούλιος - Αύγουστος 2002

Ομάδα του Συλλόγου μας μαζί με άλλες εθελοντικές ομάδες, με την υποστήριξη του Δήμου της Πάτρας και την βοήθεια του υπευθύνου πρασίνου του Δήμου κου Σκαναβή, πραγματοποιεί περιπολίες δασοπροστασίας στην ευρύτερη περιοχή του Δασυλλίου.

Τηλεπ/κή υποστήριξη Αθλητικών αγώνων

Μάιος - Οκτώβριος 2002.

Τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη στους παρακάτω αγώνες α) 2ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Δήμου Ρίου. Εκκίνηση από Πόρτο - Ρίο και τερματισμός στον Ψαθόπυργο. Διοργανωτής ο Δήμος Ρίου και ο Σύλλογος δρομέων υγείας Πάτρας. β) Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου. Διοργανωτής Σύλλογος δρομέων υγείας Πάτρας και Περιφερ. Ταμείο Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας. Εκκίνηση Αλισσός Αχαΐας. Η παρουσία του Συλλόγου μας σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις ουσιαστική. Για την προσφορά μας αυτή βραβευτήκαμε από τον Σύλλογο δρομέων υγείας Πάτρας.

Τοποθέτηση αναμεταδότη APRS

 

Μάιος 2002

Η τεχνική επιτροπή του Συλλόγου μας εγκαθιστά στον Α/Τ του ΟΤΕ στην ΕΓΚΛΟΥΒΗ Λευκάδας τον δεύτερο ψηφιακό αναμεταδότη APRS με το διακριτικό J48VAJ προκειμένου να καλυφθεί το κενό επικοινωνίας που υπήρχε στην περιοχή. Παρά τις αντιδράσεις κάποιων Ραδιοερασιτεχνών !!!! - εκτός Λευκάδας - ο αναμεταδότης παρέμεινε στο σημείο και προσφέρει τις υπηρεσίες μέχρι σήμερα κανονικά. Ευχαριστούμε τον SV8BUS για το VHF πομποδέκτη που προσέφερε και για την εξαιρετική συντήρηση που προσφέρει στα μηχανήματα.

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας

 

Ιανουάριος 2002

Κυριακή 27/1/2002 Γραφεία Ε.Ρ.ΔΥ.Π. Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την συνέλευση προήδρευσε ο SV3EAR. Στη συνέλευση αναπτύχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις ώστε ο Σύλλογος να επιδιώξει μεγαλύτερη συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς. Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2001.