2001

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας - εκλογές

 

Ιανουάριος 2001

Κυριακή 28/1/2001 Γραφεία Ε.Ρ.ΔΥ.Π. Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση - κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Την Συνέλευση προήδρευσε ο SV3FUC. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2000. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής από τους SV3FUB, SV3FUX, SV3EXW η οποία διεξήγαγε τις εκλογές.

1ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου

 

Μάιος 2001

Πραγματοποιείται στην Πάτρα ο 1ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου. Τερματισμός ο Ψαθόπουργος. Απόσταση 21.097 μέτρα. Διοργανωτής Δήμος Ρίου - ΠΕΑΚ Πατρών. Ομάδα του Συλλόγου μας συνδράμει για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών.

Επίσκεψη στο "Ολύμπια Ράδιο"

 

Μάιος 2001

Ύστερα από τις απαραίτητες συνεννοήσεις μέλη του Συλλόγου μας επισκέπτονται τον νέο υπερσύγχρονο παράκτιο σταθμό του Ο.Τ.Ε. το "Ολύμπια Ράδιο". Πρώτη στάση το κέντρο λήψης του σταθμού που βρίσκεται στην περιοχή "Κοτύχι" και ακολούθως το κέντρο εκπομπής στην περιοχή της "Αγουλινίτσας". Το θέαμα καταπληκτικό. Η ενημέρωση και παρουσίαση από τον προϊστάμενο του σταθμού Κον Σταυρόπουλο εξαιρετική. Ο νέος αυτός υπερσύγχρονος παράκτιος σταθμός, είναι ο μεγαλύτερος της Μεσογείου και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των Ελλήνων ναυτικών μας .

Πολιτιστικές εκδηλώσεις "ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΕΙΑ"

 

Ιούνιος 2001

"ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΕΙΑ" πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ποδηλατικός περίπατος - αγώνας δρόμου. Τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη του Συλλόγου μας. Στις εκδηλώσεις αυτές ο Σύλλογός μας βραβεύθηκε για την σημαντική βοήθεια που προσφέρει για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.