2000

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας

There are no translations available.

 

 Ιανουάριος 2000

Κυριακή 23/1/2000 Γραφεία Ε.Ρ.ΔΥ.Π. Πραγματοποιείται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση τυο Συλλόγου μας και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την συνέλευση προήδρευσε ο SV3ALC. Όλοι οι συνάδελφοι που πήραν τον λόγο ζήτησαν την ενεργότερη συμμετοχή και των υπολοίπων μελών μας προκειμένου να βοηθηθεί το Δ.Σ. στο έργο του. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 1999.

Τοποθέτηση Link RU0

There are no translations available.

 

Απρίλιοςς 2000

Ύστερα από άδεια που εξασφαλίσαμε από την Π.Υ. τοποθετήσαμε σε πυροφυλάκιό της στην περιοχή Κρυσταλόβρυση Αχαΐας, Link στην συχνότητα 145.250 ΜΗΖ. Το Link συνδέεται με το RU0 της Αρόης Πατρών εξασφαλίζοντας κάλυψη στο 75% του νομού Αχαϊας, σχεδόν όλο τον νομό Ηλεΐας και τμήμα του νομού Κορινθίας. Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους SV3EHO και SV3EHN για τα ηλιακά που μας πρόσφεραν καθώς και τον SV3GKK για τις μπαταρίες που μας διέθεσε.

Αγώνας δρόμου ¨Ο Γύρος της Πάτρας"

There are no translations available.

 

 

Ιούνιος 2000.

Πραγματοποιείται ο αγώνας δρόμου ο "Γύρος Πάτρας" Διοργανωτής Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας. Απόσταση 5000 μέτρα. Στον αγώνα αυτό ο Σύλλογός μας παρείχε τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη, τόσο για την καλύτερη διεξογωγή του, όσο και για την ασφάλεια των αθλητών που συμμετείχαν. 

Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΕΙΑ

There are no translations available.

 

 

Ιούνιος - Ιούλιος 2000

"ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΕΙΑ" Πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αγώνας δρόμου παίδων μέχρι Γ' Γυμνασίου. Ποδηλατικός περίπατος. Αγώνας δρόμου αντοχής. Ο Σύλλογός μας υποστήριξε τηλεπικοινωνιακά όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις.

Πρώτος αναμεταδότης APRS του Συλλόγου

There are no translations available.

 

Ιούλιος 2000

Εγκαθίσταται στην Αρόη στο σημείο όπου βρίσκεται και ο επαναλήπτης RU0 ο πρώτος ψηφιακός αναμεταδότης APRS του Συλλόγου μας με το χαρακτηριστικό J43VAE. Ευχαριστούμε τον SV3AQP για το μηχάνημα που προσέφερε τον SV3AQN για το Linear και τον SV3CYL για το τροφοδοτικό.

Περιπολίες δασοπροστασίας

There are no translations available.

 

 

Ιούλιος - Αύγουστος 2000

Ομάδα του Συλλόγου μας μαζί με εθελοντές και από άλλεςεθελοντικές οργανώσεις, ξεκίνησαν με την υποστήριξη του Δήμου Πάτρας  περιπολίεςδασοπροστασίας στο δασύλλιο της Πάτρας και τις γύρω περιοχές για την πρόληψη πυρκαγιών. Ο Δήμος της Πάτρας μας ενίσχυσε προσφέροντάς μας υλικό υποστήριξης.

Link με το R5 του Πηλίου

There are no translations available.

Αύγουστος 2000

Τοποθετείται σε περιοχή της Πάτρας ο πομποδέκτης YAESU FT 8100 ο οποίος χρησιμοποιείται ως Link με το R5 του Πηλίου, δίνοντας την δυνατότητα σε συναδέλφους της περιοχής μας να επικοινωνούν με την Βόρεια Ελλάδα.