1999

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ραδιοερασιτεχνών

 

Δεκέμβριος 1999

Συμμετοχή στο πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ραδιοερασιτεχνών που διοργάνωσε το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών επί υπουργίας Κου Μαντέλη. Κατάθεση απόψεων και προτάσεων. Βράβευση του Συλλόγου.

Hamfest 1999

 

Μάιος 1999

Εκδρομή - επίσκεψη στο Hamfest της Ε.Ε.Ρ. στην περιοχή Παπάγου της Αθήνας με ναυλωμένο λεωφορείο από τον Σύλλογο. Μετά τις απαραίτητες αγορές ακολούθησε "κατεδάφιση" σε παραλιακό κέντρο της Βούλας.

Τηλεπ/κή κάλυψη Ποδηλατικού Αγώνα Πάτρα - Καλάβρυτα

 

Μάρτιος 1999

Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη από ομάδα του Συλλόγου μας του Διεθνούς Ποδηλατικού Αγώνα Πάτρα - Καλάβρυτα που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός¨Όμιλος Πάτρας

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου

 

 Φεβρουάριος 1999

Πραγματοποιείται ο δεύτερος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας.  Η συμμετοχή και πάλι των συναδέλφων εντυπωσιακή και το γλέντι τρικούβερτο.

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας - εκλογές

Ιανουάριος 1999

Κυριακή 24/1/1999 Γραφεία Ε.Ρ.ΔΥ.Π. Πραγματοποιείται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση - Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Την Συνέλευση προήδρευσε ο SV3ARF. Ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων μεταξύ των συναδέλφων. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 1998. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής από τους SV3ARF, SV3BDX, SV3EAQ η οποία διεξήγαγε τις εκλογές.