1998

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας

There are no translations available.

  

Ιανουάριος 1998

Κυριακή 21/1/1998 Στα Γραφεία της Ε.Ρ.ΔΥ.Π. πραγματοποιείται η ετήσια τακτική Γενική συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την συνέλευση προήδρευσε ο SV3ACC. Μέσα από διεξορική συζήτηση που διεξήχθη, αναπτύχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν οι πρώτες προτάσεις προκειμένου ο Σύλλογος να ξεκινήσει το έργο του. Στο τέλος της συνέλευσης εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός 1997.

Πρώτος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου

There are no translations available.

 

Μάρτιος 1998.

Διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας. Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη και το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας.

Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας Πάτρα - Αγ. Λαύρα

There are no translations available.

 

Μάρτιος 1998.

Πρώτη συνεργασία του Συλλόγου μας με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη στον Διεθνή Ποδηλατικού Αγώνος μεταξύ Πάτρας - Αγ. Λαύρας. 

Συμμετοχή στο WPX SSB Contest

There are no translations available.

 

Μάρτιος 1998.

Πρώτη συμμετοχή του Συλλόγου μας στο WPX SSB Contest με το ειδικό διακριτικό J43PTR. Τα μηχανήματα και οι κεραίες στήθηκαν στο εξοχικό σπίτι του SV3AQP στον Αγιο Βασίλειο της Πάτρας. Η συμμετοχή των συναδέλφων (με ενίσχυση και από το Αγρίνιο) στην εκδήλωση υπήρξε αρκετά μεγάλη. Πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα δύο ημερών 1100 επαφές.

Πρώτη ομάδα πυρασφάλειας του Συλλόγου

There are no translations available.

 

Ιούνιος 1998.

Δημιουργείται η πρώτη ομάδα πυρασφάλειας του Συλλόγου μας και ξεκινά βάρδιες στο δασύλλιο της Πάτρας. Παράλληλα ξεκινά και η πρώτη συνεργασία με το Δήμο της Πάτρας, στον τομέα αυτό, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Χατζηβασιλείου.

Τηλεπ/κη κάλυψη Ημιμαραθωνίου

There are no translations available.

 

 

 Νοέμβριος 1998.

Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος δρομέων υγείας Πάτρας. Είναι η πρώτη συνεργασία του Συλλόγου μας με τον παραπάνω Σύλλογο στον τομέα της τηλεπικοινωνιακή υποστήριξης των αγώνων που διοργανώνει. Το αποτέλεσμα της παρουσίας μας κρίθηκε ικανοποιητικό από τους διοργανωτές και έτσι αποφασίσθη η συνέχιση της συνεργασίας μας στο μέλον.

Αγορά του πρώτου μας επαναλήπτη

There are no translations available.

 

Δεκέμβριος 1998.

Με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις εισφορές των συναδέλφων μας αγοράσθηκε ο πρώτος μας επαναλήπτης του Συλλόγου μας. Ο πομποδέκτης VXR5000τ ης YAESU  τοποθετήθηκε στην περιοχή της Αρόης Πατρών στον σταθμό Α/Τ του Ο.Τ.Ε και ρυθμίσθηκε να εργάζεται σαν RU0. Το διακριτικό του που χορηγήθηκε από το ΥΜΕ είναι SV3C.