1998

Αγορά του πρώτου μας επαναλήπτη

 

Δεκέμβριος 1998.

Με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις εισφορές των συναδέλφων μας αγοράσθηκε ο πρώτος μας επαναλήπτης του Συλλόγου μας. Ο πομποδέκτης VXR5000τ ης YAESU  τοποθετήθηκε στην περιοχή της Αρόης Πατρών στον σταθμό Α/Τ του Ο.Τ.Ε και ρυθμίσθηκε να εργάζεται σαν RU0. Το διακριτικό του που χορηγήθηκε από το ΥΜΕ είναι SV3C.

Τηλεπ/κη κάλυψη Ημιμαραθωνίου

 

 

 Νοέμβριος 1998.

Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος δρομέων υγείας Πάτρας. Είναι η πρώτη συνεργασία του Συλλόγου μας με τον παραπάνω Σύλλογο στον τομέα της τηλεπικοινωνιακή υποστήριξης των αγώνων που διοργανώνει. Το αποτέλεσμα της παρουσίας μας κρίθηκε ικανοποιητικό από τους διοργανωτές και έτσι αποφασίσθη η συνέχιση της συνεργασίας μας στο μέλον.

Πρώτη ομάδα πυρασφάλειας του Συλλόγου

 

Ιούνιος 1998.

Δημιουργείται η πρώτη ομάδα πυρασφάλειας του Συλλόγου μας και ξεκινά βάρδιες στο δασύλλιο της Πάτρας. Παράλληλα ξεκινά και η πρώτη συνεργασία με το Δήμο της Πάτρας, στον τομέα αυτό, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Χατζηβασιλείου.

Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας Πάτρα - Αγ. Λαύρα

 

Μάρτιος 1998.

Πρώτη συνεργασία του Συλλόγου μας με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη στον Διεθνή Ποδηλατικού Αγώνος μεταξύ Πάτρας - Αγ. Λαύρας. 

Πρώτος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου

 

Μάρτιος 1998.

Διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας. Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη και το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας.

Περισσότερα Άρθρα...