ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ SX335T

Πάτρα 4 Ιουνίου 2022

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Δράση της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου προς τιμήν της 335 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας με έδρα την 116 Πτέρυγα Μάχης. Ως γνωστόν η 335Μ είναι της αρχαιότερη και ιστορικότερη Μοιρα της Π.Α. μας.

Η πρωτοβουλία για την δράση αυτή είναι ένας φόρος τιμής για τους αετούς των αιθέρων μας με καρδιά τίγρη που δίνουν μάχες καθημερινά απέναντι σε οποιαδήποτε επιβουλή. Η δράση έγινε από μέλη της Ένωσης μας αλλά και από συναδέλφους εκτός του Συλλόγου μας που με προθυμία αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας.

Η δράση διήρκεσε όλο τον Μάιο του 2022 και αφορούσε την χρήση του Ειδικού Διακριτικού Κλήσης SX335T στις Διεθνείς Ερασιτεχνικές συχνότητες στα βραχέα (HF) αλλά και σε διαύλους επικοινωνίας των VHF – UHF.

Κατά την Διάρκεια του Δράσης έγιναν πάνω από 21600 συνομιλίες από 156 Χώρες. Έχουμε αποστείλει ηλεκτρονικά, για το σύνολο των συνομιλιών μας, ειδικές κάρτες που φιλοτεχνήθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου.

Λάβαμε πάνω από 9200 e-qsl κάρτες από όλον τον κόσμο για το γεγονός και πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστήρια για την δράση μας από Έλληνες και Ξένους.

Φιλοτεχνήθηκαν 4 ειδικά βραβεία που εκδόθηκαν για όσους συνομιλητές μας Έλληνες η Αλλοδαπούς συμπλήρωναν κάποιες ειδικές προϋποθέσεις. Εκδόθηκαν πάνω από 900 τέτοια ειδικά βραβεία από την πλατφόρμα του συναδέλφου SV2RCK Δημήτρη σύμφωνα με τους κανόνες που όρισαν οι managers της δράσης που ήταν ο SV3GKU και ο SV3QUB

Η διεύθυνση της πλατφόρμας για τα βραβεία είναι : https://sv2rck.gr/SX335T/

Δημιουργήθηκαν ενημερωτικές σελίδες για το γεγονός, σε δυο παγκόσμιες ιστοσελίδες με ιστορικό για την 335Μ στα Αγγλικά , Γαλλικά και Ελληνικά :

https://www.qrz.com/db/SX335T

και

https://www.hamqth.com/sx335t

Ιδίως στην qrz.com που είναι εξειδικευμένος ιστότοπος, οι θεάσεις κατέγραψαν μεγάλο νούμερο άνω των 60.000

Οι αναφορές και οι απαντήσεις στις κλήσεις μας και για αυτήν την Συλλογική μας δράση ήταν ιδιαίτερα θετικές και πολυάριθμες, από ανατολή και δύση. Αυτό και μόνο κατέρριψε στην πράξη τις αιτιάσεις ελαχίστων που εσφαλμένα συνδέουν το hobby μας με πολιτικές και ιδεολογίες.

Ευχαριστίες.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δ.Σ της Ε.Ρ.ΔΥ.Π για την προσπάθεια και την συμπαράσταση του.

Τους χειριστές μας για τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσαν ανιδιοτελώς για να γίνει αυτή η Δράση και να βγει αισίως εις πέρας το όλο εγχείρημα.

Όλους όσους μας τίμησαν και έκαναν επαφή μαζί μας.

Ευχαριστίες στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης που ανταποκρίθηκε άμεσα στην αίτηση μας. Πολλές Ευχαριστίες στο Γ.Ε.Α που ανταποκρίθηκε επίσης άμεσα και μας έδωσε άδεια χρήσης ονόματος και συμβόλων της ΠΑ αλλά και μερίμνησε για τις ολιγόωρες εκπομπές μέσα από την 116ΠΜ εν μέσω μεγάλης δραστηριότητας στην μονάδα.

Το τεχνικό τμήμα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Πάτρας.

Χειριστές της Δράσης :

SV0LU SV1HEP SV1RRP SV1HEM/3 SV2BBC SV2CSV SV2JAO SV2DSJ SV2LZX SV2STE SV2RIM SV3QUB SV3ORU SV3IEG SV3GKU SV3RJT SV3SKM SV3SFK SV3IDD SV3SFJ SV3BSF SV3AGT SV3FUP SV3AWG SV3MSX SV3GKT SY3DPN SY3DPF SV8GGI

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους !!

Τιμή και Δόξα στην ΠΑ και στους Πεσόντες Ήρωες !!

73

SV3GKU Κοντογούρης Αλέξανδρος